ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά

Αμέσως μετά την ιστορική ήττα Τσίπρα το διεθνές παρακράτος που λυμαίνεται τα ελληνικά ύδατα προσπαθεί να απλώσει τα δίχτυα του για να εγκλωβίσει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα θελήματά του. Η συνταγή γνωστή και πετυχημένη επί δεκαετίες με τα γνωστά αποτελέσματα για τον ελληνικό λαό ο οποίος έδειξε ηρωϊκή ανυπακοή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και ανέδειξε τη Νέα Δημοκρατία σε πρώτο κόμμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρωθυπουργό με αυτοδυναμία.


Την πρώτη παγίδα του νέου Υπουργικού Συμβουλίου την απέφυγε με δεξιοτεχνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνοντας υπερπροβαλλόμενα πρόσωπα εκτός ή τοποθετώντας τα σε άλλες θέσεις. Μυστήριο η επιλογή Χρυσοχοϊδη από το παλιό βρώμικο πολιτικό παρελθόν της Ελλάδας που δεν μένει να φανεί αν θα αποδειχθεί η “αχίλλειος πτέρνα” του νέου πρωθυπουργούν ή όχι. Η πρώτη κίνηση του Υπουργού πάντως ήταν ορθή αποπέμποντας τον κομματάρχη Αρχηγό Αστυνομίας. Στη θέση του παραμένει όμως ο Αρχηγός Λιμενικού. Δημοκρατία στην Αστυνομία και Κομματοκρατία στο Λιμενικό που ελέγχει λιμάνια, ακτές και εφοπλιστές δεν ταιριάζει στην εντολή λαού.


Το πρώτο Σαββατοκύριακο διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη τον βρίσκει στο ιερό νησί της Τήνου συν γυναιξί και τέκνοις με τον Μητροπολίτη Δωρόθεο, θερμό υποστηρικτή τού πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας και των μεθοδεύσεων του στην όμορφη Σύρο. Εκεί που μία ΙΚΕ 3.000 ευρώ σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ επιχειρηματικότητας και εσόδων και αξίζει της προσοχής και των συγχαρητηρίων όλων μας.


Η Μαντάμ “Ο”, σύμφωνα με εκτιμήσεις, έχει βάλει στο μάτι τη θέση του Διοικητή της ΕΥΠ που προς το παρόν ελέγχεται από το καθεστώς Τσίπρα ακόμα δυστυχώς. Αν θα την κερδίσει από τον Κυριάκο θα φανεί μαζί και η διάρκεια διακυβέρνησης του νέου Πρωθυπουργού μας. Στην παράνομη μετανάστευση πάντως πέτυχε την τελευταία στιγμή την απόρριψη ενός πραγματικού Έλληνα.

Ας προσευχηθούμε όλοι αυτό το ξένοιαστο Σαββατοκύριακο που τα βαπόρια αρμενίζουν έμφορτα και αναμένουν το πράσινο φως από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Θεός να αλλάξει επιτέλους αυτό τον τόπο. Αυτό ζήτησε ο λαός αλλά όσο ξέρει ο Θεός και ο αντιπρόσωπος του επί Γης Μητροπολίτης Τήνου, Σύρου και Μυκόνου Δωρόθεος ίσως να μην ξέρει και ο νέος Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και να μάθει τώρα.

Το thedayaftergr θα καλύψει ειδικά τα άνωθεν μηνύματα αυτή την Κυριακή πρός τον εκλεκτό της Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

loading...