Άναψε “φωτιές” η ψήφος σε Παπαδημούλη – Βόζεμπεργκ και Ασημακοπούλου δηλώνουν πως δεν τον ψήφισαν για Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

“Θόρυβος” έχει ξεσπάσει από τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι νεοδημοκράτες ευρωβουλευτές ψήφισαν τον Δημήτρη Παπαδημούλη για την Αντιπροεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Αρχικά η Ελίζα Βόζεμπεργκ και στη συνέχεια η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, σχολίασαν τα όσα λέγονται στο Twitter, διευκρινίζοντας ότι οι ίδιες δεν ψήφισαν τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποτέ δεν αποφασίστηκε από τους ευρωβουλευτές της ΝΔ η στήριξη του Δημήτρη Παπαδημούλη για την Αντιπροεδρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έγραψε η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

“Διευκρινίζω προς άρση κάθε παρεξήγησης. Ποτέ δεν αποφασίστηκε από την ομάδα ευρωβουλευτών της ΝΔ η στήριξη του κ. Παπαδημούλη για την Αντιπροεδρία του Ε.Κ. Πρόκειται περί παραπληροφόρησης! Τέλεια κ παύλα!”, έγραψε η κ. Βόζεμπεργκ στο Twitter.

Στη συνέχεια, με νέα ανάρτησή της, η κ. Βόζεμπεργκ διευκρινίζει πως η ίδια δεν ψήφισε τον κ. Παπαδημούλη: “Αν και ήμουν σαφής στην προηγούμενη ανάρτησή μου, δεν ψήφισα τον κύριο Παπαδημούλη. Συστηματικά και σκόπιμα προσβάλλει τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνησή μας”.

Λίγο αργότερα, και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έσπευσε να διευκρινίσει στο Twitter ότι η ίδια δεν ψήφισε τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

Σχολιάζοντας τα όσα γράφονται, ο Δημήτρης Παπαδημούλης κάνει λόγο για διάφορους ακραίους, οι οποίοι επιτίθενται στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και στους Έλληνες ευρωβουλευτές που τον ψήφισαν ως Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου.

Όπως υποστηρίζει, εκλέχτηκε από το 60,5% των ευρωβουλευτών, δηλαδή και από τουλάχιστον 150 ευρωβουλευτές της Κεντροδεξιάς, κάτι που αποτελεί τιμή για την Ελλάδα, τονίζει.

Σημειώνεται, πως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνφρεντ Βέμπερ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος φέρεται να είχε δώσει “κατεύθυνση” να μην ψηφιστεί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

loading...