ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ

Της Λέττας Καλαμαρά
Απροετοίμαστος να κυβερνήσει δείχνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς πλην των Υπουργών του δεν ελέγχει κανέναν άλλον στο Κράτος. Το κρατικοδίαιτο καθεστώς Τσίπρα που του χάρισε το 31% των ψήφων, βαθιά εδραιωμένο στο Κράτος, συνεχίζει να κυβερνάει ανενόχλητο.


Μέχρι και ο Διοικητής της ΕΥΠ Ρουμπάτης, το θεσμικό “μακρύ χέρι” του Τσίπρα, όπως και κάθε Πρωθυπουργού παραμένει αμετακίνητος και ενημερώνει τον κ.Μητσοτάκη προφανώς. Το ίδιο και ο Αρχηγός Λιμενικού που συμμετείχε τόσο συμβολικά στις προεκλογικές συγκεντρώσεις ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα και δεν είχε την ευαισθησία να παραιτηθεί αυτόματα με την εκλογή Μητσοτάκη.

Με αυτή την κατάσταση φυσικά είναι αδύνατο να συμβεί κάποια σοβαρή αλλαγή στα κακώς κείμενα του Κράτους της Ελλάδας για τα οποία ο ελληνικός λαός καταδίκασε πολιτικά τον Αλέξη Τσίπρα. Ακόμα χειρότερα όσο ακόμα διαρκεί το διορισμένο καθεστώς Τσίπρα οι συνέπειες μπορούν να καταστούν απρόβλεπτες πολιτικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δυστυχώς το ελληνικό Κράτος είναι απόλυτα κομματικό μεταπολιτευτικά και το καθεστώς Τσίπρα το απέδειξε πλήρως. Ας δούμε τι θα πράξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το καλό όλων αφού απομακρύνει τους λάτρεις της πολιτικής του Έλληνα “Μαδούρο”.

loading...

3 thoughts on “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ

  1. O Χρυσοχοΐδης (Πασόκος φιλοΣυριζαίος) δεν θα προβοκάρει,δεν θα παρεμποδίζει τις διαδηλώσεις,ευνοώντας τη μαζικοποίησή τους,κατά ΝΔ

  2. ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Comments are closed.