Σχοινάς: Στόχος μου η περήφανη Ελλάδα και η πανίσχυρη Ευρώπη

«Νιώθω βαριά ευθύνη στους ώμους να υπηρετώ το δίδυμο αυτό στόχο για τα επόμενα 5 χρόνια με την έγκριση της νέας προέδρου και του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου» είπε ο κ. Σχοινάς
Για έναν διπλό στόχο που αφορά και την Ελλάδα και την Ευρώπη έκανε λόγο ο νέος επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Μαργαρίτης Σχοινάς μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αφού ευχαρίστησε τους εκατοντάδες πολίτες που του έστειλαν συγχαρητήρια μηνύματα στη συνέχεια επισήμανε τα εξής:

«Αφιέρωσα 30 χρόνια από τη ζωή μου για να υπερασπιστω τον στόχο μιας περήφανης Ελλάδας στην Ευρώπη όπως τη φαντάστηκε ο Καραμανλής αλλά και μιας πανίσχυρης Ευρώπης που μπορεί να είναι άγκυρα σταθερότητας σε ένα πιο ανασφαλή κόσμο. Νιώθω βαριά ευθύνη στους ώμους να υπηρετώ το δίδυμο αυτό στόχο για τα επόμενα 5 χρόνια με την έγκριση της νέας προέδρου και του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου».

Ο κ. Σχοινάς ρωτήθηκε και για το ποιο χαρτοφυλάκιο θα αναλάβει με τον ίδιο να απαντά «έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας και ένα δύσκολο καλοκαίρι».

loading...

3 thoughts on “Σχοινάς: Στόχος μου η περήφανη Ελλάδα και η πανίσχυρη Ευρώπη

  1. Ευρώπη με δύναμη, μια ενοποιημένη ομοσπονδία κοινοτήτων και μια "Ελλάδα" με αξιοπρέπεια (αυτό εννοεί).

  2. Να ευχηθουμε καλη επιτυχια για το καλο
    της πατριδας μας και της Ευρωπης.

  3. ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΧΕΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ…

Comments are closed.