Αυτοί κοροϊδεύουν την κοινωνία…Πολάκης-Γεωργιάδης αγκαλιάστηκαν στο εντευκτήριο της Βουλής

Πολλά ήταν τα… παρασκήνια στην πρωινή Ολομέλεια της Βουλής, από την οποία αναδείχθηκε ο νέος πρόεδρος, Κώστας Τασούλας. Μπορεί ο κ. Τασούλας να πήρε το χρίσμα από τους βουλευτές με αριθμό ρεκόρ στις ψήφους (283), κάτι που απέδειξε ότι άπαντες (πλην ΚΚΕ) συνέπλευσαν όσον αφορά την επιλογή αυτή, ωστόσο οι κόντρες μεταξύ βουλευτών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης δεν έλειψαν.

Όπως συνέβη με τους Παύλο Πολάκη και Νότη Μηταράκη, οι οποίοι είχαν «θερμό» διάλογο στο εντευκτήριο της Βουλής. Ο Παύλος Πολάκης ρώτησε τον Νότη Μηταράκη για το αν έχει ddt στο σπίτι του, με αφορμή την πρόσφατη δήλωσή του στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά περί εύρεσης φωλιών κατσαρίδων στο γραφείο του.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος ανέφερε σχετικά για το σκηνικό: «Χωρίς καλημέρες κι άλλες χαιρετούρες μπουκάρει ο πρώην υπουργός, Παύλος Πολάκης στο καφενείο και απευθυνόμενος στον κ. Μηταράκη του λέει: Έχεις ddt στο σπίτι σου; Υπενθυμίζεται ότι το ddt ήταν παλιό ισχυρό παρασιτοκτόνο και ο Πολάκης θέλησε να ψέξει τον Μηταράκη που είπε ότι βρήκε κατσαρίδες στο γραφείο του. Ο κ. Μηταράκης του απαντά: ‘Για να σε έχει ενοχλήσει τόσο πολύ σημαίνει ότι είπα κάτι πολύ σημαντικό. Ο κ. Πολάκης επέμεινε: «Δεν έχεις ddt στο σπίτι σου; Τι είναι αυτά που λες;» «Εγώ είπα για κατσαρίδες»συνεχίζει ο Μηταράκης για να πει ο Πολάκης: ‘Όχι, είπες για κατσαρίδες στο γραφείο του υπουργού.»

Το περιστατικό έγινε viral με τον Παύλο Πολάκη να ανοίγει μέτωπο με τον νέο υφυπουργό Εργασίας. Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη ήταν… άλλη. Και αφορούσε το συναπάντημα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον πρώην υπουργό Υγείας. Όταν πέρασε τυχαία από εκεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, όλοι περίμεναν ότι θα ανάψει δεύτερος γύρος καυγά. Όμως, αντί για καυγάδες, είχαμε… αγκαλιές.

Ο Νίκος Χασαπόπουλος σημείωσε σχετικά: «Εκείνη την ώρα γίνεται και η μεγάλη έκπληξη. Περνά τυχαία ο Αδωνις Γεωργιάδης από εκεί, και αν κάποιοι νόμιζαν ότι θα πλακωθεί ξανά με τον Πολάκη διαψεύστηκαν. Αγκαλιάζονται και χαιρετιούνται σαν παλιοί φίλοι, όταν μόλις πριν από μερικούς μήνες βρίζονταν στη Βουλή και ο ένας απειλούσε τον άλλο ότι θα τον κλείσει στη φυλακή, πότε για το ΚΕΕΛΠΝΟ και πότε για τη Novartis. Οταν ρώτησαν τον κ. Γεωργιάδη γιατί αυτή η τόσο θερμή χειραψία αυτός δικαιολογήθηκε: «Έπεσε πάνω μου, τι να κάνω, πολιτικός πολιτισμός…».

loading...