ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ Η ΜΝΕΙΑ ΖΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΘΕΝΕΩΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Ελλάδος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στις 12 : 15, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα), η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών (Ελλάδος έτος ιδρύσεως 2001) το μοναδικό 3οβαθμιο όργανο εντός και εκτός Ελλάδος, παραχωρεί εν όψει των Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, έκτακτη συνέντευξη Τύπου. Κεντρικό θέμα της ενημέρωσης των Ελληνικών και Διεθνών ΜΜΕ είναι :

α) οι θέσεις και τα ψηφίσματα της Α’ Εθνικής Συνδιάσκεψης που έλαβε χώρα από 21 – 23 Οκτωβρίου 2018 στο κτήριο της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα

β) : «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ, διαχρονικός και μακροϊστορικός καθοριστικός παράγων στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδος αλλά και την εσωτερική πολιτική σκηνή, την επόμενη ημέρα των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, καθώς και κάθε επόμενης, και μεθ επόμενης, εκλογικής αναμέτρησης, μέχρι τελικής ακυρώσεως της, εν τοις πράγμασι με βάση το Διεθνές Δίκαιο και τις εως τώρα / και εως τότε παραβιάσεις πριν και μετά την υπογραφή του διμερούς κειμένου μεταξύ των Υπ. Εξωτερικών, Ελλάδος και Σκοπίων, κ.κ. Ν. Κοτζιά και Ν. Δημητρώφ, και των Πρωθυπουργών Α. Τσίπρα – Ζ. Ζάεφ »

και γ) αποκαλύψεις για το προσκήνιο και παρασκήνιο από τον Δεκέμβριο του 2017 εως και τις παραμονές των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

https://pammakedoniki-synomospondia.gr ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 από 19 : 00

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δρ. Ιωάννη Αθανασιάδη

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ
Στην Συνέντευξη Τύπου, εκτός των εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας, Ιωάννη Αθανασιάδη (Πρόεδρος ΔΣ) και Ζαφείρη Ταμπακίδη(υπ. Διεθνών σχέσεων) έχουν προσκληθεί και τοποθετούνται με τις εξής θεματικές 7λεπτες εισαγωγικές παρεμβάσεις :


Η ΜΑΡΙΑ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ- ΔΕΛΙΒΑΝΝΗ:

«ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ» πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ)

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ- ΣΚΟΠΙΑΝΟ και διεύρυνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι προκλήσεις του εγγύς μέλλοντος», αναπληρωτής καθ. στο τμήμα Ευρωπαϊκών & Διεθνών Σπουδών στο ΠΑΜΑΚ
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΗΣ :

«ΣΚΟΠΙΑΝΟ / ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ». Ph.D Διδάκτωρ Γεωπολιτικής, ανπλ. Καθ Διεθνών επιχειρήσεων και ευρωπαϊκών θεμάτων στο Deree, The American College, Διδάσκει επίσης στο Εθ. Καποδιστριακό και στην ΣΕΘΑ.

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ :

« Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: Η ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ»

Διεθνολόγος γεωπολιτικός αναλυτής / δημοσιογράφος εξιδεικευμένος σε διεθνή και ενεργειακά ζητήματα


Προλογίζει – Συντονίζει η Δημοσιογράφος Κα Τζώρτζια Κοντράρου
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ : 11 :30

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 12:15

ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ : 13:45


Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίαςloading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΝΙΟΥ ΧΑΜΣΑΙΡ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΡΙΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή