Στρέψτε τα όπλα , Οπλίστε και σκοπεύστε τα Τούρκικα γεωτρύπανα , αλλιώς χάνουμε Κύπρο , Καστελόριζο και Νότια Κρητική ΑΟΖ.

Ανησυχητικά  υποτονική η Κυβέρνηση με τα Εθνικά θέματα ζωτικής σημασίας , σα να  περιμένει να ευθυγραμμιστούν ευνοϊκά οι πλανήτης όσο η Τουρκία προχωράει   .Στον τομέα αυτό δεν φάνηκε ιδιαίτερα προετοιμασμένη

Στα θετικά , η αποχώρηση τους Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ ( είχαμε προειδοποιήσει ) www.triklopodia.gr/ο-υ-α-προς-τον-αμερικανό-διοικητή-της-ε/#

Η Τουρκία  ( που ξεφτιλίζει τις ΗΠΑ με την online αγορά S -400 ) έχει βάλει πλώρη για Τουρκική ΑΟΖ νότια της Κρήτης ( μετά στο Καστελόριζο 😉 ενώ έχει «εφαρμόσει» στην Κύπρο ένα θανάσιμο εναγκαλισμό. Η Κύπρος αφελληνίζεται και ενσωματώνεται στην Τουρκία ως αντάλλαγμα στη δημιουργία Κουρδικού Κράτους στη Βόρεια Συρία.

Η Βρετανία θεωρεί την κυπριακή ΑΟΖ περιοχή με κυριαρχία «υπό αμφισβήτηση» ενώ να μην ξεχνάμε ότι οι ΗΠΑ και η Τουρκία , δεν έχουν υπογράψει το δίκαιο της θαλάσσης

Στην Θράκη η Τουρκία κυριαρχεί με την διπλωματική της οικονομία μετατρέποντας  την ευρύτερη περιοχή σε Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη ενισχύοντας έτσι την  προοπτική δημιουργίας νέου Τουρκικού Κρατιδίου στο οποίο θα ενσωματώσει Θράκη και Βουλγαρικό έδαφος.

Η Συμφωνία των Πρεσπών , που συνιστά υποτιμητική υποχώρηση της Ελλάδας  και του Ελληνισμού στις ανθελληνικές  απαιτήσεις ενός πλασματικού Κρατιδίου – ενθαρρύνει τον Αλβανικό Μεγαλοϊδεατισμό , ενισχύει το μουσουλμανικό Τόξο στα Βαλκάνια ,την προκλητικότητα της Τουρκίας και απειλεί την κρατική μας υπόσταση αφού , δίνει πάτημα για να δηλωθεί καταπιεσμένη , δήθεν ¨Μακεδονική μειονότητα ¨ εντός της Ελλάδας .

Η Βόρεια Ήπειρος έχει αφεθεί στις ορέξεις του Αλβανικού βαθύ κράτους .

Τέλος , κανείς δεν μιλάει για την ΑΟΖ στα Διαπόντια νησιά, το ρόλο της Ιταλίας και τα παιχνίδια της Αλβανίας , για την εμπόλεμη ετοιμότητα στα βαλκάνια και τόσα άλλα .

Τι κάνετε ; ποιος ο σχεδιασμός σας ;

Έκκληση στους Ελληνόψυχους  δημοσιογράφους που δραστηριοποιούνται κυρίως στην τηλεόραση  . Λειτουργήστε ως δύναμη εξωτερικής πολικής εάν θέλετε να κερδίσετε την κοινή γνώμη , ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΤΟΥΣ !!

Μη μας βάζετε στη γυάλα τις οικονομίας και της ασφάλειας και γύρω μας να αναπτύσσονται πυρκαγιές που σχηματίζουν ένα δακτύλιο φωτιάς που ολοένα και σφίγγει .

Δείξτε το ελληνικό σας δημοσιογραφικό δαιμόνιο στο παγκόσμιο επικοινωνιακό πεδίο και βοηθήστε ετούτη ( και την κάθε ετούτη ) κυβέρνηση στο πεδίο αυτό , που ΠΑΝΤΑ πρέπει να μας βρίσκει ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ

Ευχή μας μέχρι το Σεπτέμβριο να μη έχουμε εμπλακεί σε αρχή πολέμου , να μην έχουμε απολέσει ελληνικό έδαφος ( θάλασσα ή ξηρά ) και Εθνική Κυριαρχία .

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

Μετάβαση ισχυρού Ελληνικού στόλου υποβρυχίων , φρεγατών και κορβετών  στο θαλάσσιο χώρο που ενεργούν τα δύο Τουρκικά γεωτρύπανα .

Να λάβουν θέσεις μάχης και να στρέψουν τα όπλα έτοιμα ,  προς τα Τούρκικα πλοία δίνοντας 12αωρη προθεσμία αποχώρησης .

Μπορείτε ;

Να δημιουργηθεί ΝΑΥΤΙΚΉ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ μέσω διαλειτουργικότητας σε στρατό και βιομηχανία .

Από Χανιά σήμερα , 15 Ιουλίου 2019

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ  σε αναστολή ( Προιστ. Τομέα εσωτερικής ασφάλειας )

loading...

2 thoughts on “Στρέψτε τα όπλα , Οπλίστε και σκοπεύστε τα Τούρκικα γεωτρύπανα , αλλιώς χάνουμε Κύπρο , Καστελόριζο και Νότια Κρητική ΑΟΖ.

  1. Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ EXOSET ΑΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ,ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ

Comments are closed.