ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μετά τον ορισμό της νέας Κυβέρνησης όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να επιλέξει και να τοποθετήσει τους συνεργάτες του ενάντια στις επιθυμίες της Μαντάμ «Ο», η δεύτερη μάχη φαντάζει ακόμα πιο δύσκολη καθώς διεξάγεται στην έδρα της δεύτερης. Η επιλογή Επιτρόπου της Ελλάδας από τον Έλληνα Πρωθυπουργό αποτελεί ‘κόκκινο πανί’, πολύ περισσότερο η περίπτωση να μην είναι ο εκλεκτός της.

Η περίπτωση ελέγχου του Μεταναστευτικού, της μεγαλύτερης απειλής της Ευρώπης και Ελλάδας, μέσα από την οποία διακινήθηκαν δισεκατομμύρια ευρώ «μαύρου» χρήματος, ευρωπαϊκών κονδυλίων, ανθρώπων, εμπορευμάτων και πληροφοριών, από μη επιλεγμένο άνθρωπό της είναι ανεπίτρεπτο. Το γκρέμισμα Σαμαρά το 2015 έγινε κατόπιν της άρνησής του να ανοίξει τις πύλες της Ελλάδας για δεύτερη φορά, μετά την παράνομη και πάλι εισβολή των δυστυχισμένων Αλβανών με την πτώση του “σιδηρούν παραπετάσματος” στις αρχές του ’90. Η επάνοδός του σ’αυτό το κρίσμο πόστο της Ευρώπης, θα αποτελούσε την ταφόπλακα για τα σχέδια συνέχισης του σύγχρονου δουλεμπορίου υπό το “φερεντζέ” της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ίσως και να ηττηθεί σ’αυτή την επιλογή. Πρόθυμα πρόσωπα με ιδιαιτερότητες υπάρχουν πολλά. Η επικοινωνιακή προβολή τους αποτελεί και την επιλογή της αφεντικίνας τους. Ακόμα και γυναίκα που δυσαρεστήθηκε πρόσφατα είναι σε ετοιμότητα αν χρειαστεί, μετά την απόρριψη παραμονής του ήδη ταγμένου Επιτρόπου. Το πιο σημαντικό προσόν όλων είναι η εχεμύθειά τους για τα οικονομικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην Ευρώπη επί Κυβερνήσεως Τσίπρα και στόχευαν στην διάσπαση της Ε.Ε.

Ας περιμένουμε μέχρι αύριο να δούμε το εύρος της νίκης της Μαντάμ «Ο» εκτός και αν ο κ.Μητσοτάκης έχει την τόλμη να την εμποδίσει στο όνομα του ελληνικού λαού που δεινοπάθησε και διαβρώθηκε μέσα από την παραοικονομία διακίνησης ανθρώπινων ψυχών.

Ίδωμεν…

Λ.ΚΑΛ.

loading...