Πατρίδα, ήσουν άτυχη, οι άνθρωποι να σε κυβερνούν, μόνο ο Θεός σε κυβερνάει και σε διατηρεί ακόμη (Γιατί είναι άκυρες οι εκλογές της 7ης Ιουλίου ;) .

Είναι γεγονός, ότι οι ιστορικοί του μέλλοντος, θα γράψουν με τα μελανότερα χρώματα, σχετικά με την σύγχρονη Ελλάδα.















Το κατάντημα και η παρακμή δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο, από καταβολής του ένδοξου έθνους. 
Πνευματικά και ηθικά εξαθλιωμένοι ραγιάδες, συμπαρασύρουν στον όλεθρο, ένα ολόκληρο έθνος, διότι συμμετέχουν, σε παράνομες και στημένες εκλογές. 

Ενώ από την ψήφιση του πρώτου παράνομο- προδοτικού μνημονίου, έχει καταλυθεί το σύνταγμα και έχει γίνει πραξικόπημα, εκείνοι συνεχίζουν να συνδράμουν στην ολοκλήρωση της καταστροφής. 

Οί λόγοι που το κάνουν αυτό είναι προφανείς, καθώς εξυπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα (διορισμοί και πάσης φύσεως ρουσφέτια). 

Όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις απο το 2010 μέχρι και το 2019, με βάση το σύνταγμα και τους πιο έγκριτους συνταγματολόγους, είναι παράνομες. 

Η πατρίδα μας βρίσκεται υπο διπλή κατοχή. 

Πρώτος μέσα απο αυτήν την στήλη καλούσα όλους τους Έλληνες πατριώτες, να μην βάψουν τα χέρια τους με το αίμα των αθώων Ελλήνων, που αδίκως αυτοκτονούν και να μην συμβάλουν στον αφανισμό της Ελλάδος. 

Λίγο αργότερα ήρθε η δικαίωση μου απο τον Γεώργιο Κασιμάτη, ο οποίος είπε σε συνέντευξη τα εξής πολύ σημαντικά : 

” “Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα” Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες, ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν… Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.


Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού. Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.


Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.


Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας. Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές. 


Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς… Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. Ή αυτοί, ή εμείς.”

Μερικά χρόνια αργότερα, ήρθε να με δικαιώσει για δεύτερη φορά ο Γεώργιος Κοντογιώργης, με τις συνεντεύξεις, περι διπλής κατοχής, και ότι το νεοελληνικό κράτος, είναι ένα κρατίδιο, το όποιο δομήθηκε επάνω στην Γερμανική διαφθορά.
Για όσους δεν γνωρίζουν, οι εκλογές είναι άκυρες για έναν ακόμη λόγο.  
Κατά γενική παραδοχή όλων των αυθεντικών Ελλήνων, οι δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, είναι άκυρες, για έναν ακόμη λόγο, καθώς τα πραγματικά ποσοστά αποχής, ξεπέρασαν και τις δύο φορές το 55%. 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

Η ηθική ζωή μαζί με την Ελληνική παιδεία ήταν και είναι τα μοναδικά διαχρονικά μέσα για να έχουμε αρχικά δικαίωμα στην εθνική επιβίωση και λίγο αργότερα στην ελευθερία, σύμφωνα με το άρθρο 120, παράγραφος 4, του Ελληνικού συντάγματος. (1) 

  
Έλληνες μπορείτε να κάνετε απεργίες, διαδηλώσεις, και όσους πολιτικούς φορείς θέλετε. 

Επίσης μπορείτε να περιμένετε όσους “σωτήρες ” επιθυμείτε .
Τίποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τίποτε δεν τους φοβίζει.
Ένα μόνον πράγμα τρέμουν την επιστροφή στα χρηστά ήθη. 
Διότι τότε και μόνον τότε θα κερδίσουμε την ελευθερία μας. Μέσα από τα χρηστά ήθη και την αρχαιοελληνική παιδεία θα επιτύχουμε να καταργήσουμε το ελεγχόμενο πολίτευμα και τα προδοτικά κόμματα, κατά γενική ομολογία όλων των Ελλήνων. 
Όταν θα φτάσουν οι περισσότεροι Έλληνες σε υψηλό ηθικό-διανοητικό επίπεδο, τότε θα γίνει αποδεκτή η επί 14 χρόνια πρόταση μου, για αλλαγή πολιτεύματος. 
Το νέο και μοναδικό εθνοσωτήριο πολίτευμα στηρίζεται στις διδασκαλίες του υπάτου των Φιλοσόφων του Αριστοκλή. 
Με την αλλαγή πολιτεύματος θα έχουμε κατάργηση των κομμάτων.
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνεται από τους Έλληνες, με βάση τον έντιμο ηθικό βίο. 
Προσοχή δεν θα κατεβαίνουν από μόνοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλέγουμε εμείς. 
Οι εκλογές θα γίνονται με κλήρο.
Μόλις παρανομήσει κάποιος αμέσως του αφαιρούμε το αξίωμα και τον τιμωρούμε.

Αυτό θα έιναι εφικτό, διότι την ανώτατη εξουσία σχετικά με θέματα δικαιοσύνης θα την έχουμε μονίμως εμείς οι Έλληνες, ο λαός.

Στις εκλογές αυτές δεν θα έχουν δικαίωμα όλα τα μέλη των σημερινών κομμάτων και οι συγγενείς τους μέχρι έκτου βαθμού.
Μόνον οι γνήσιοι και ηθικοί Έλληνες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. 
Για να γίνουν όμως όλα αυτά χρειάζεται πολύ υψηλή πραγματική Ελληνική παιδεία και ηθικές αρχές, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
Οι ελάχιστοι σωστοί πολιτικοί που υπάρχουν σήμερα, δεν τους επιτρέπουν μέσα από το απολύτως ελεγχόμενο πολίτευμα να προσφέρουν ούτε το ελάχιστο στην πατρίδα. 
Σε περίπτωση που τολμήσουν να κάνουν κάτι καλό, είτε τους εκβιάζουν, είτε τους τιμωρούν άδικα.
Οι μοναδικές λύσεις για την εθνική μας επιβίωση κατά γενική ομολογία, είναι μόνον αυτές οι οποίες σας προτείνει η στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι.
  
Ορθοδοξία, χρηστά ήθη, κατήχηση ιστορική γνώση, μουσικά σχολεία, άρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος παράγραφος 4, αλλαγή πολιτεύματος και δια παντός κατάργηση των κομμάτων. 
Επίσης Στρατιωτική θητεία για όλες τις γνήσιες Ελληνίδες γυναίκες, 

συμμαχία με την 

Συρία και γάμους με τις Σύριες πολεμίστριες. 

Όλα τα προαναφερόμενα κατά γενική ομολογία με μαθηματική ακρίβεια θα μας οδηγήσουν στην εθνική επιβίωση.
Στο σημείο αυτό να επαναλάβω για να μην το ξεχνά κανένας Έλληνας ότι όλοι

 οι ελεγχόμενοι από τους νεοταξίτες “ψευτοπατριώτες” δεν ζητούν ποτέ την εφαρμογή του άρθρου 120 του Ελληνικού συντάγματος, την αλλαγή του πολιτεύματος και φυσικά δεν ζητούν ποτέ ιερό εθνικό συνδυασμό τον οποίο μόνον εγώ σας προτείνω, μέσα από την στήλη.


ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ;
Απαράβατο αρχαιοελληνικό αξίωμα είναι ότι οι Έλληνες βασιλείς 

σε καμία των περιπτώσεων δεν 

στηρίζουν 
της στρατιωτικές τους επιτυχίες, και την επιβίωση του έθνους εις βάρος της οικονομικής ευημερίας, των φτωχών Ελλήνων βάζοντας δυσβάσταχτους φόρους όπως έκαναν και κάνουν στην σύγχρονη εποχή, κάποιοι βασιλείς-πολιτικοί από φθόνο για τον Ελληνικό λαό. 

Σήμερα οι προδότες πολιτικοί, επιτυγχάνουν να πάρουν πολιτικές θέσεις εις βά

ρος της επιβιώσεως του έθνους και του λαού. 


Στην εποχή της Ελληνικού-Ρωμαικού Κράτους,
οι Έλληνες βασιλείς-στρατιωτικοί γνωρίζουν
πολύ καλά ότι ακόμη και σε περιπτώσεις ζωής και θανάτου για την αυτοκρατορία ότι η επιβίωση του έθνους δεν επιτρέπεται να επιτυγχάνεται εις βάρος των ασθενέστερων οικονομικά Ελλήνων.
Ο

ι πολιτικές, οι στρατιωτικές επιτυχίες ενός κράτους, ενός βασιλιά-αυτοκράτορα δεν έχουν απολύτως καμία ηθική, πολιτική και στρατιωτική αξία, εάν γίνονται εις βάρος της οικονομικής ευημερίας των φτωχών Ελλήνων.


  
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ.
Ο Θησέας ήταν ο πρώτος Έλληνας βασιλιάς παγκοσμίως, ο οποίος δίδαξε ότι οι πραγματικοί ηγέτες επωμίζονται τα περισσότερα βάρη από όλους τους υπόλοιπους, ενώ τους καρπούς των προσπαθειών τους, πάντοτε 

τους 

μοιράζονται με όλους τους πολίτες-υπηκόους. 

Ακόμη ο Θησέας δίδαξε ότι σε κάθε μάχη, σε κάθε πόλεμο, καθημερινά τις περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλο στρατιώτη, βάζει την ζωή του σε κίνδυνο ο εκάστοτε Έλληνας Βασιλιάς. 
Για αυτό όλοι οι Έλληνες Βασιλείς, στρατηγοί κατά την αρχαία και μεσαιωνική εποχή, όπου οι προγονοί μας ήταν διοικητές της Ελληνικής- Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, ορμούσαν  μονάχοι εναντίoν χιλιάδων αντιπάλων. 

Αυτό το έκαναν για να πάρουν θάρρος οι Έλληνες στρατιώτες για να κερδηθούν οι μάχες και οι πόλεμοι υπέρ του Ελληνικού-Ρωμαϊκού κράτους. Το ίδιο έπραξαν και όλες οι επόμενες γενιές Ελλήνων στρατιωτικών μέχρι και το 1973 μ.Χ.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ 


Ο Βασίλειος ο β,  επέτυχε το απόλυτο σε όλα.


Πολεμούσε πολύ γενναία στην πρώτη γραμμή στα πεδία των μαχών.
Ο Βασίλειος έκανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα από όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, σε πολιτικό, κοινωνικό και στρατιωτικό επίπεδο. 
Oι επιτυχίες του Βασιλείου του β σε πολιτικό,
στρατιωτικό, επίπεδο δεν ήταν ποτέ βασισμένες επάνω στην βαρύτατη φορολογία των φτωχών Ελλήνων υπηκόων.
Ουδέποτε το έκανε άλλος βασιλιάς αυτό το πράγμα στον υπέρτατο βαθμό. 
Όπως ήδη προανέφερα, μια στρατιωτική, μια πολιτική, μια κοινωνική επιτυχία για να έχει ηθική αξία, δεν πρέπει ποτέ να επιτυγχάνεται, εις βάρος της οικονομικής ευημερίας, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας των πολιτών η των υπηκόων. 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΣ
ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Οι  άγιοι προγονοί μας οι κορυφαίοι του κόσμου, οι σπουδαιότεροι άνθρωποι όλων των εποχών στην ιστορία του πλανήτη οι Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας υπολόγιζαν ως άνδρες και Έλληνες μόνον όσους πολεμούσαν. 


Όλους τους υπόλοιπους τους θεωρούσαν άνανδρους, δηλαδή θηλυπρεπείς για αυτό τους σιχαινόταν και τους περιφρονούσαν.



ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ



Άναμεσα στα εκατομμύρια των αξιωματικών του μεσαίωνα ήταν και ο στρατηγός-αυτοκράτορας Ρωμανός ο Δ Διογενης, ο οποίος με την σειρά του, περιφρονούσε τους δειλούς που περίμεναν βοήθεια απο τον Χριστό και δεν πολεμούσαν.


Όποιος δεν πολεμούσε εκείνους τους αιώνες με το σπαθί στο χέρι δεν τον θεωρούσαν Ελλήνα και άνδρα αλλά γυναίκα. Δεν υπήρχε μεγαλύτερη ατίμωση και προσβολή για έναν γνήσιο ¨Ελληνα άνδρα από το να τον διώξουν απο τον Ελληνικό-ρωμαικό στρατό για οποιαδήποτε αιτία.


Αμέσως έχανε την κοινωνική του θέση και υπόσταση.


Για αυτούς τους λόγους, ο Ιωάννης Τσιμισκής συνέναισε στην δολοφονία του Αγίου Νικηφόρου Φωκά.

Συμφώνησε στο να γίνει η δολοφονία, διότι όχι μόνον του αφαίρεσε όλα τα στρατιωτικά του αξιώματα, αλλά τον έκανε απλό υπήκοο, και τον έθεσε σε κατ οίκον περιορισμό. Δεν του επέτρεψε ο Άγιος Νικηφόρος να πολεμά ούτε ως απλός στρατιώτης.

Εκείνους τους αιώνες δεν υπήρχε μεγαλύτερη προσβολή από το να μήν πολεμάς για την Ελληνική-ρωμαική αυτοκρατορία, τον Κύριο Ιησού Χριστό, και για την προστασία του άμαχου Ελληνικού πληθυσμύ. 


Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.


Τι σήμαινε εκείνους τους αιώνες να πολεμά κάποιος γεναία σε καθημερινή βάση μας το έδειξε η μεγαλύτερη Ελληνίδα Χριστιανή Φιλόσοφος. 


Ενδεικτική είναι η ενέργεια της μεγαλύτερης Ελληνίδας φιλοσόφου μαζί με την Υπατία, της Πριγκίπισσας Άννας, η οποία μεσολάβησε στον πατέρα της, τον αυτοκράτορα Αλέξιο Κομνηνό, να μην τιμωρήσει τον αξιωματικό Αρμενικής καταγωγής τον Αλέξιο Μουσελέ, διότι ηταν γεναίος στα πεδία των μαχών.




Χαρακτηριστικά περί αυτού ήταν και τα λόγια του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου : 


” Όσα χρόνια κυβερνούσαν οι ήρωες Έλληνες στρατιωτικοί το Ρωμαικό κράτος, το έθνος μεγαλουργούσε και επιβίωνε. 
Μόλις όμως ανέλαβαν την εξουσία οι αλλοδαποί πολιτικοί αξιωματούχοι, τότε καταστράφηκε και κατακτήθηκε η Ελληνική-Ρωμαική αυτοκρατορία απο τους Γερμανούς το 1204 μ.Χ.


Την ένδοξη Ελλάδα μόνον οι πιο ηθικοί και οι πιό γεναίοι έχουν δικαίωμα να την κυβερνούν και οχι οι αλλοδαποί, ανθέλλληνες, άνανδροι , προδότες πολιτικοί.



Κλείνοντας για πολλοστή φορά σας υπενθυμίζω ως 

 Άγγελος Γιαννόπουλος, οτι γνήσιοι Έλληνες είναι μόνον όσοι ζήτουν σε καθημερινή βάση την εφαρμογή του άρθρου 120 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος.






Πατρίδα, πατρίδα, αναστενάζει ό Μακρυγιάννης, ήσουν άτυχη, από ανθρώπους να σε κυβερνούν, μόνο ο Θεός σε κυβερνάει και σε διατηρεί ακόμη.   
Πάγια αρχή μου είναι ότι όλοι οι λαοί, όλοι οι άνθρωποι, έχουν δικαίωμα να πιστεύουν οπού θέλουν.


Όλα αυτά με την απαραίτητη προυπόθεση να μην επιβάλλουν τα πιστεύω τους σε τρίτους, είτε διά της βίας, είτε με πλάγιους τρόπους.


Τί γίνεται όμως στην περίπτωση που η άλλη πλευρά δεν συναινεί ;
Είναι λοιπόν δίκαιο να καθίσουμε να αφανιστούμε όλοι οι Έλληνες χωρίς να έχουμε πειράξει κανέναν απολύτως ;
Όλα αυτά διότι από τα αρχαία χρόνια ο πολιτισμός μας, και η ιδεολογία-θρησκεία μας, αποτελούν εμποδιο στην δημιουργία του παγκόσμιου εωσφορικού κράτους.
Από όλους τους προαναφερόμενους, εξαιρείται, ένα μικρό μέρος βάση των παγκόσμιων μαθηματικών σταθερών, μέτρον άριστον και μήδεν άγαν.   

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι  



Γράφει ο Άγγελος Ευάγγελος  Γιαννόπουλος



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


(1) ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. 

Εξαιτίας των χρηστών ηθών, του χριστιανισμού και της αρχαιοελληνικής παιδείας, οι πρόγονοι μας οι Έλληνες του μεσαίωνα από σκλάβοι του Ρωμαικού κράτους, έγιναν διοικητές του, χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο.


Όλα αυτά διότι είχαν θρησκεία τον Χριστιανισμό (στην πράξη) και πολιτισμό τους αρχαίους Έληνες φιλοσόφους, σοφιστές, ρήτορες, κλπ. Ο συνδυασμός αυτών των δύο έφερε τα χρηστά ήθη ζωής, χωρίς καθόλου σεξουαλική διαφθόρα

Η αμοιβή ήταν η ελευθερία της Ελλάδος τον μεσαίωνα, χωρίς να γίνει κανένας απολύτως πόλεμος. 


Ο Έλληνας Ηράκλειος από την Καππαδοκία της Μικράς Ασίας, μόλις ανέβηκε στον Ελληνικό (Ρωμαικό) θρόνο, το κράτος ήταν τελείως χρεοκοπημένο. 


Ταυτόχρονα για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, είχαμε την εισβολή και την κατάκτηση της μισής Ελληνικής (ρωμαικής) αυτοκρατορίας, από τους Πέρσες.


Είχαμε πολλές χιλιάδες σφαγμένων Ελλήνων, είχαμε κλοπές, εμπρησμούς, βιασμούς, σκλάβωμα γυναικών κλπ. Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά έγινε εισβολή από τους Πέρσες στα Ιεροσόλυμα, όπου εκεί έλαβαν χώρα άγριες σφαγές, κλοπές, εμπρησμοί, τους βιασμοί, και το σκλάβωμα χριστιανών.


Μαζί με όλα αυτά έκαψαν τον ναό του Παναγίου τάφου, έκλεψαν τον Τίμιο Σταυρό, και πήραν μαζί τους αιχμάλωτο τον πατριάρχη Ζαχαρία. 


Εντούτοις με όπλο τα χρηστά ήθη και την σωστή παιδεία, μέσα σε επτά μόνον χρόνια,οι Έλληνες ανέκαμψαν, με αποτέλεσμα να πάρουν πίσω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Πέρσες. 


Όμως οι προγονοί μας δεν σταμάτησαν εκεί αλλά πέρασαν στην αντεπίθεση, κατακτώντας ολόκληρη την Περσική αυτοκρατορία. Αυτό το έκανε ο Ηράκλειος με έναν τελείως απειροπόλεμο στρατό. 


Έναν Ελληνικό στρατό τον οποίο δημιούργησε εκ του μηδενός μέσα σε δέκα μήνες. Είδατε τι επέτυχαν οι Ένδοξοι πρόγονοι εξαιτίας των χρηστών ηθών, και της σωστής παιδείας ; 


Ακόμη και ο Μ. Αλέξανδρος με πολύ έμπειρους και περισσότερους στρατιώτες, με ένα πανίσχυρο Ελληνικό Μακεδονικό βασίλειο πολιτικά-οικονομικά, και στρατιωτικά έκανε περισσότερο χρονικό διάστημα να κατακτήσει την Περσική αυτοκρατορία, σε σχέση με τον Ηράκλειο.


Την εποχή του Μ. Αλέξανδρου δεν ηταν κατακτημένη η Ελλάδα και το Μακεδονικό βασίλειο. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :


loading...