Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη: 61 συλλήψεις αλλοδαπών

Η επιχείρηση έγινε στην περιοχή του Μοναστηρίου στον απόηχο των επεισοδίων που σημειώθηκαντο τελευταίο χρονικό διάστημα. Αστυνομική επιχείρηση ευρείας κλίμακας στήθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, στην οδό Μοναστηρίου και πέριξ, στον απόηχο των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, από τις 6:00 σήμερα το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, της διεύθυνσης αλλοδαπών καθώς και δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης, προχώρησαν συνολικά σε 140 ελέγχους αλλοδαπών εκ των οποίων οι 61 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Χαρακτηριστικό της επικρατούσας κατάστασης είναι το αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή, στην οδό Μοναστηρίου, σχεδόν απέναντι από τον Ν.Σ. Σταθμό. Ομάδες αλλοδαπών συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα ένα άτομο, ενώ τουλάχιστον ένας ακόμη άνδρας, έφερε χτυπήματα και διακομίστηκε επίσης στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Στη συμπλοκή είχαν χρησιμοποιηθεί καδρόνια, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα. Μάλιστα, οι δράστες είχαν σπάσει τη τζαμαρία ενός καταστήματος, στο οποίο συχνάζουν αλλοδαποί.

loading...

4 thoughts on “Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη: 61 συλλήψεις αλλοδαπών

  1. ΟΙ υπολοιποι δηλαδη που δεν συνεληφθησαν τι ηταν νομιμοι? Λαθραιοι κακοποιοι ναρκεμποροι φοροκλεφτεσ εκβιαστεσ ειναι ολοι τουσ. Μητσοτακη να αφξσεισ τισ μαλακιεσ και να εφαρμοσεισ τον νομο. Ο μπορδελιαρησ τους εδωσε χαρτια με τι ετσι θελω στα στιφη αυτων των λαθροιεσιβολεων ισλαμοφασιστων και τριγυριζουν με θρασοσ φοροκλεβοντασ. ΑΠΕΛΛΑΣΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΗΚΑΝ ΝΥΧΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΟΜΝΠΟΥΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡπΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ λογω αλγερινων μαροικινων και πασησ φυεωσ κοπρανων λαθραιων και εμεισ δεν εχουμε απο 4 και 5 χωροφυλακεσ διπλα μασ να μασ φυλανε οπωσ εσασ….

  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Η ΗΡΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 35% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΡΗΤΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΕΟΙΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ.

  3. ΚΑΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΠΙΤΕς ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΖΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙς ΜΠΟΥΓΑΤΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ..ΝΑ ΠΑΘΕΙς…ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΤΙΝΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΡΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΔΗΛΑΟ ΝΤΙΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΙΠ ΣΕ ΛΕΩ! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ε ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΟΥ….ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 01,00 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΕ 10.00 Μ.Μ……ΑΤΕΛΕΙΩΤΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ!!

Comments are closed.