Νέα θερμή εισβολή από την Πέμπτη: Εως και 43 βαθμούς Κελσίου το προσεχές Σάββατο! (χάρτης, πίνακες)Νέα θερμή εισβολή αναμένεται να πλήξει τη χώρα από την προσεχή Πέμπτη, με τον υδράργυρο να εκτοξεύεται το Σάββατο ακόμη και πάνω τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό, ύστερα από τη θερμή εισβολή και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, αναμένεται μια μικρή ανάπαυλα.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός μετεωρολόγος εκτίμησε ότι την Τρίτη η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι οι 36 – 37 βαθμοί Κελσίου, ενώ την Τετάρτη οι μέγιστες τιμές θα περιοριστούν στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Θα φέρει έως και… 43άρια η θερμή εισβολή

Παρά ταύτα, το σκηνικό θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την Πέμπτη, καθώς αναμένεται μια νέα θερμή εισβολή. Η θερμοκρασία την Πέμπτη και την Παρασκευή θα κυμανθεί στους 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ το Σάββατο θα πλησιάσει ξανά τους 40 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα αυτοποιημένα προγνωστικά μοντέλα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στη Λάρισα, κατά τη θερμή εισβολή του προσεχούς Σαββάτου, η θερμοκρασία θα εκτιναχθεί στους 43 βαθμούς Κελσίου!Το αυτοματοποιημένο μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για τη Λάρισα, το ΣάββατοΟ χάρτης της ΕΜΥ για το προσεχές Σάββατο, όπου εμφανίζονται 42 βαθμοί Κελσίου στη Θεσσαλία:

loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

 1. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΕΤ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΡΙ
  ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΜΛΛΑΚΙΕΣ
  ΠΕΡΙ ΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
  ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή