Σοκ στη Φρανκφούρτη: 40χρονος Αφρικανός σπρώχνει 8χρονο αγόρι μαζί με τη μητέρα του εμπρός σε διερχόμενο τρένο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα οκτάχρονο αγόρι στη Φρανκφούρτη που το παρέσυρε τρένο, όταν ένας άνδρας το έσπρωξε μαζί με τη μητέρα του στις ράγες!

Αυτόπτες μάρτυρες στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης είπαν ότι είδαν έναν μαυροντυμένο άνδρα να σπρώχνει το παιδί και την 40χρονη μητέρα του μπροστά από ένα τρένο InterCity που ταξίδευε από το Ντίσελντορφ προς το Μόναχο. Παριστάμενοι κυνήγησαν, έπιασαν τον 40χρονο δράστη και τον παρέδωσαν στην αστυνομία. Σύμφωνα με την τελευταία, πρόκειται για άτομο αφρικανικής καταγωγής, από την Ερυθραία. Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρά του καθώς δεν φαίνεται να έχει σχέση με τα θύματα, ενώ συνεχίζεται η ανάκρισή του.

Η μητέρα κατάφερε να γλιτώσει καθώς κύλησε το κορμί της ανάμεσα στις ράγες, αλλά δεν πρόλαβε να σώσει το παιδί της. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και ανακρίνεται. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης προσπάθησε να επιτεθεί και σ’ ένα τρίτο άτομο, το οποίο, όμως αντιστάθηκε.

Ταξιδιώτες ούρλιαζαν κατατρομοκρατημένοι βλέποντας το παιδί να πέφτει στις ράγες, καθώς έφθαναν περιπολικά, οχήματα της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρα κι ένα ελικόπτερο στον σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης. Στο σημείο έσπευσαν και ψυχολόγοι για να στηρίξουν τους τρομοκρατημένους αυτόπτες μάρτυρες. Το τρένο που παρέσυρε το παιδί κινείται με ταχύτητες έως και 300 χλμ/ώρα.

loading...

1 thought on “Σοκ στη Φρανκφούρτη: 40χρονος Αφρικανός σπρώχνει 8χρονο αγόρι μαζί με τη μητέρα του εμπρός σε διερχόμενο τρένο

  1. ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΝΕΓΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΓΡΟ

Comments are closed.