Κ. Βελόπουλος για εξαγγελίες πρωθυπουργού: 39 λεπτά παροχολογίες, μόλις 1′ για εθνικά θέματα

«Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί», ανέφερε στην παρθενική του ομιλία στη Βουλή ως πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ο Κυριάκος Βελόπουλος και δεσμεύθηκε πως θα ασκήσει εποικοδομητική κριτική στην κυβέρνηση.
Στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, στηλίτευσε το γεγονός ότι η Βουλή δεν τήρησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Αττίλα στην Κύπρο, κάνοντας λόγο για «αστοχία».

Παράλληλα, εξέφρασε την έκπληξή του γιατί ο πρωθυπουργός στα 40 λεπτά της ομιλίας του αφιέρωσε τα 39, όπως είπε, για παροχολογίες και μόλις ένα λεπτό για εθνικά θέματα.

loading...

1 thought on “Κ. Βελόπουλος για εξαγγελίες πρωθυπουργού: 39 λεπτά παροχολογίες, μόλις 1′ για εθνικά θέματα

  1. Τουρλατουντζα φουντα φεσι και κηραλοιφη για την πονεμενη μεση!! απατεωνας μαντζουνοπωλης κομπογιαννιτης χριστεμπορας σκορδοστουμπας τσαρλατανος…ο Ε.Ο.Φ που ειναι? τα κομπογιαννιτικα σκορδοστουμπια εξεταστηκαν ποτε αν ειναι ασφαλη? μα ειναι βοτανα λεει..απο τα βοτανα παρασκευαζονται τα φαρμακα μετα απο επιστημονικη ερευνα απο ιατρους αυτον τον τσεκαρισε ποτε κανενας για το τι βαζει μεσα σε αυτα τα φακιρικα προιοντα που εισαγει απο εδω και απο εκει? παιρνεισ κοιλοπον και σου φευγουν οι αιμοροιδες χα χα χααααα

Comments are closed.