Κουμουτσάκος: Ξεκίνησε η διαδικασία επαναπροώθησης με 32 Πακιστανούς

Οι 32 Πακιστανοί μεταφέρθηκαν με αεροπορική πτήση στο Ισλαμαμπάντ και συνοδεύονταν από αστυνομικούς και γιατρό
Την επαναπροώθηση 32 Πακιστανών, με αεροπορική πτήση και μετά από συνεννόηση με το Ισλαμαμπάντ, ανακοίνωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σε δηλώσεις του στο Action 24, ο αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, τόνισε ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις, ενώ τους 32 Πακιστανούς παράτυπους μετανάστες συνόδευαν αστυνομικοί και γιατρός.

Ο κ. Κουμουτσάκος αναγνώρισε ότι ο υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης, Δημήτρης Βίτσας, είχε κινήσει τις διαδικασίες για την επαναπροώθηση παράτυπων μεταναστών στην Ελλάδα, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι η νέα κυβέρνηση, κίνησε τα γρανάζια της διαδικασίας πιο γρήγορα.

Πρόσθεσε δε, ότι με αυτόν τον τρόπο θα σταλεί και ένα πρώτο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η συγκεκριμένη διαδικασία θα προχωρήσει.

loading...

5 thoughts on “Κουμουτσάκος: Ξεκίνησε η διαδικασία επαναπροώθησης με 32 Πακιστανούς

  1. ΚΑΛΑ ΤΡΕΛΟΙ ΕΙΣΤΕ? ΤΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ? ΠΛΟΙΟ ΒΡΕ ΠΛΟΙΟ ΕΝΑ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΥΔΡΑ ΣΠΕΤΕΣ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΗ 4 Η 5 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ. ΣΕ 6-7 ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ Η ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΡΑΤΣΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΟΥΤΕ ΣΕ 78 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΑ ΒΡΕ ΑΝΑ 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΜΑΡΟΚΑΝΟΙ ΤΥΝΗΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΑ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΠΙΣΩ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΛΑΣΕΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΚΟΠΡΑΝΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΑΘΡΟΕΣΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ….ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

  2. 32 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΖΙΚ ΑΠΕΛΛΑΣΗ ΚΑΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΘΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΕΥΤΟΥΝΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. 600 ΛΑΘΑΡΑΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ? ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΗΛΘΑΝΕ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,,,

  3. χα χα χα χα 32 πακιστανοι
    χεστηκε ο χοτζας συο τζαμι

  4. ΜΠΗΚΑΝΕ ΧΊΛΙΟΙ, ΚΑΝΑΜΕ ΤΆ ΕΙΣΗΤΉΡΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ 32 ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΌ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!…

  5. Μονο;και οι αλλοι θα…λιαζονται;

Comments are closed.