Εκλογές 2019: Χαμός σε διακαναλική συνέντευξη – «Θα φωνάξουμε τον μπόγια»

Στην επεισοδιακή συνέντευξη του συνασπισμού κομμάτων «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», ακούστηκαν μέχρι και φράσεις «θα φωνάξουμε τον μπόγια», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «είσαι για ψυχιατρείο και θέλεις ψυχοφάρμακα», «μοιράζεις αυτόγραφα;», «η μάνα σου σε ξέρει;»

Σε… αρένα μετατράπηκε η διακαναλική συνέντευξη του συνασπισμού κομμάτων «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ».

Στην «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» μετέχουν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων), οι ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) και το Α.Κ.Ε (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα.

Η διακαναλική συνέντευξη ξεκίνησε επιθετικά με τον έναν εκπρόσωπο κόμματος από το Ελληνικό Όραμα να ευχαριστεί την ΕΡΤ και το Star και να επιτίθεται στα υπόλοιπα κανάλια. Αυτό ενόχλησε έναν από τους συμμετέχοντες ο οποίος αποχώρησε. Ήταν ο εκπρόσωπος της ΕΝ.Π.ΑΝ. Στην συνέχεια προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη ένας άλλος εκπρόσωπος κόμματος αλλά μάταια. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τσακώνεται με κάποιους από το κοινό. Στην συνέχεια και ενώ συνέχισε να αναπτύσσει τις θέσεις του κάποιος άλλος από το πάνελ αγανάκτησε και του είπε να τελειώνει. Ακούστηκαν μέχρι και φράσεις «θα φωνάξουμε τον μπόγια», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «είσαι για ψυχιατρείο και θέλεις ψυχοφάρμακα», «μοιράζεις αυτόγραφα;», «η μάνα σου σε ξέρει;». Το πάνελ άρχισε να μικραίνει αφού αποχωρούσαν ένας ένας οι εκπρόσωποι των κομμάτων.

Δείτε το βίντεο:

loading...

1 thought on “Εκλογές 2019: Χαμός σε διακαναλική συνέντευξη – «Θα φωνάξουμε τον μπόγια»

  1. Τραγέλαφος, που να κατεβούν πανελλαδικά αφού είναι σκορποχώρι. το 0.0…% το έχετε σίγουρο!

Comments are closed.