Ψήφο εμπιστοσύνης με 158 «ναι» έλαβε η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη


Ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή των Ελλήνων έλαβε η νέα κυβέρνηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία, η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνης με 158 βουλευτές να ψηφίζουν «Ναι» έναντι 142 βουλευτών που ψήφισαν «Όχι».

Οπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας ψήφισαν 300 βουλευτές.

Στην προβλεπόμενη, από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, την κυβέρνηση ψήφισαν οι 158 βουλευτές της ΝΔ.

Την καταψήφισαν οι 142 βουλευτές της Aντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜεΡΑ 25).

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξερχόμενος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κυβέρνησή του.«Η κυβέρνηση έλαβε την δεδηλωμένη της Βουλής.

Από αύριο ξεκινάμε σκληρή δουλειά.

Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και θα δουλέψουμε κάθε μέρα με έναν κεντρικό στόχο, να κάνουμε τις ζωές όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων καλύτερες», ανέφερε.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. Και μετά σου λένε τα ΖΩΑ, οι σαρσέμηδες γιαλαντζί πολιτικοί μας πως είναι δυνατόν να κυβερνηθεί η Ελλάδα με απλή αναλογική. Εδώ την καθ΄όλα νόμιμη κυβέρνηση και την καταψηφίζουν μόνο και μόνο για να (επι)δείξουν δήθεν αγωνιστηκότητα. ΟΥΣΤ ρε χαμούρια του κερατά που θα γίνετε κάποτε υπεύθυνοι και θα πείσετε τον κόσμο πως βρίσκετε εκεί για την Ελλάδα και όχι για την πάρτη σας!!! Φυσικά τα ίδια έκανε και η φωμίμω η Δεξιά βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή