Βρούτσης: Τελευταία ευκαιρία για τις 120 δόσεις, δεν θα υπάρξει άλλη ρύθμιση

Τελευταία ευκαιρία για τους οφειλέτες χαρακτήρισε τη ρύθμιση των 120 δόσεων που «τρέχει» ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ το πρωί της Κυριακής είπε ως οι 120 δόσεις αποτελούν τελευταία ευκαιρία για τους οφειλέτες και δεν αναμένεται να υπάρξει νέα ρύθμιση.

Υποστήριξε δε ότι η ρύθμιση των 100 δόσεων του 2015 του ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε παταγωδώς».

«Οι ρυθμίσεις θα βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη αλλά λέμε ότι δεν θα υπάρχει άλλη ρύθμιση. Σημαίνει ότι όποιος σήμερα μας ακούει είτε στα φορολογικά, είτε στα ασφαλιστικά, είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνει το ελληνικό κράτος για να υπάρξει συμμόρφωση και να ευθυγραμμιστούμε με τις επιταγές των απαιτήσεων.

Επιτέλους στον τόπο μας πρέπει να επιβραβευτούν και οι συνεπείς, είπε ο κ. Βρούτσης.

Είπε επίσης ότι οι καθυστερήσεις στην απονομή σύνταξης είναι μια ντροπιαστική παθογένεια του κράτους.

Μάλιστα απέδωσε στις εκκρεμείς συντάξεις τα πλεονάσματα που είχε βρει η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εργασίας στον ΕΦΚΑ, λέγοντας ότι τα πλεονάσματα δεν υπήρξαν ποτέ.

Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι το Νοέμβριο θα κατατεθεί νομοθετική πρωτοβουλία με στόχο την 1η Ιουνίου του 2020 το 43,33% των συντάξεων να εκδίδεται ψηφιακά.

Ακόμη, είπε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών από το φορολογητέο εισόδημα τους.

Πηγη: reader.gr

loading...

1 thought on “Βρούτσης: Τελευταία ευκαιρία για τις 120 δόσεις, δεν θα υπάρξει άλλη ρύθμιση

  1. Στέλεχος της κυβέρνησής σας,είπε λιγο καιρό πριν σε τηλεοπτικό σταθμό ότι μεσαία τάξη είναι ….μάλλον αυτοί που έχουν εισόδημα ετήσιο 30.000€ και πάνω. Και απ ότι φαίνεται,γι αυτους γίνονται και θα γίνουν πολλά με κυβέρνηση την ΝΔ. Οπως επίσης μείωση φορολογίας για αυτους που δηλώνουν κάτω από 10.000 τον χρόνο. Για το ενδιάμεσο κενό,τί έχετε να πείτε; Εγώ για παράδειγμα με 16000 τον χρόνο πού υπάγομαι; Δημιουργείται νέα κοινωνική τάξη στην χώρα μας; Τί έχει να περιμένει αυτή λοιπον η κατηγορία πολιτών από σας;
    Αν θέλετε να είστε και την επόμενη τετραετία κυβέρνηση,και να μήν έχετε την τύχη του ΣΥΡΙΖΑ, σκύψτε επάνω στον λαό,και δείτε με ανοιχτά όμως τα μάτια,σε τί κατάσταση βρίσκεται ο κόσμος,και πώς τα βγάζει πέρα με τόσο φορομπηχτικές πολιτικές,με πανάκριβα αγαθά πρώτης ανάγκης διαβίωσης,με καύσιμα από τα ακριβώτερα της ΕΕ,με πετρέλαιο θέρμανσης απαγορευμένο( α ρε περήφανα γηρατεια,πάλι στην παγωνια και φέτος),με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανύπαρκτη(δεν ακούσαμε τίποτα γι αυτό από τα χειλάκια σας),με τέλη κυκλοφορίας σε απαράδεκτα επίπεδα κόστους,για τα σάπια της Ευρώπης που χρησιμοποιουμε,και τα σαράβαλα 20ετίας,που προσπαθουμε με νύχια και δόντια να τα κρατήσουμε στην "ζωή".
    Ο κόσμος πλέον ξύπνησε. Θα κρίνει τις προθέσεις σας από τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης από την παράταξή σας. Περιμένουμε θετικά μηνύματα. Αν όχι………

Comments are closed.