Β.Παϊτέρης για X.Σπίρτζη: «Του ζήτησα να τακτοποιήσει το γιο μου & τον προσέλαβε - Είμαι ικανοποιημένος από το ρουσφέτι»


Iκανοποιημένος εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Παϊτέρης από το ρουσφέτι Σπίρτζη. Ο υπουργός Υποδομών προσέλαβε προεκλογικά τον γιο του για 8 μήνες!


Πιο αναλυτικά, σε περίπου 30 προσωρινές προσλήψεις έχει προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης στον τομέα αποκατάστασης επιπτώσεων φυσικών καταστροφών για τον Νομό Χανίων.

Οι προσλήψεις, που αποφασίστηκαν πέντε εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, έγιναν προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες των ισχυρών βροχοπτώσεων που έπληξαν την δυτική Κρήτη τον Φεβρουάριο.

Οι προσλήψεις έχουν χρονική διάρκεια οκτώ μηνών και πραγματοποιούνται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και ορισμένου χρόνου.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ αναρτήθηκαν στη σελίδας της διαύγειας οι 30 προσλήψεις συμβασιούχων με το όνομα που ξεχωρίζει μεταξύ των προσληφθέντων να είναι και αυτό του γιου του Βασίλη Παϊτέρη.

Μάλιστα ο τηλεοπτικός σταθμός επικοινώνησε με τον Βασίλη Παϊτέρη, ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ.

Όπως ανέφερε ο κ. Παϊτέρης στον ΣΚΑΪ είχε ζητήσει από τον κ. Σπίρτζη να προσλάβει τον γιο του προ αρκετών μηνών, χαρακτηρίζοντας θετικό το γεγονός πως ο υπουργός ανταποκρίθηκε στο αίτημα του.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. Δεν με διαφέρει τι πιστεύεις, τι ψηφίζεις ,τι πολιτικά πρεσβεύεις , ένα θα σου πω μόνο , αν πουλάς αυτό το ύψιστο αγαθό Δημοκρατίας που είναι το δικαίωμα να εκλέγεις και να εκλέγεσθαι , τον ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ , τότε λυπάμαι για το κατάντημα σου και το κατάντημα όλων των ομοίων σου που πουλάνε τον ψήφο τους για έναν 8μηνο διορισμό , λυπάμαι που εσύ και οι άλλοι όμοιοί σου μου καθορίζετε τον μέλλον μου και το μέλλον των παιδιών μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή