Γ.Μπουτάρης: «Περίφημη ηλιθιότητα το Straight Pride» (βίντεο)


Τη διοργάνωση του Straight Pride από τους Ενωμένους Μακεδόνες στις 22 Ιουνίου σχολίασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.Ηλιθιότητα χαρακτήρισε το Straight Pride, που θα πραγματοποιηθεί από τους Ενωμένους Μακεδόνες στις 22 Ιουνίου, την ίδια μέρα με την παρέλαση του Thessaloniki Pride ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

«Δεν πρόκειται να πάψουν να υπάρχουν, ούτε στη δικιά μας τη γενιά, ούτε στις επόμενες γενιές, τα Straight Pride, αυτή η περίφημη ηλιθιότητα. Τι θα πει Straight Pride, δηλαδή, υποστηρίζουν τη φυσιολογικότητα; Γιατί αυτό λένε. Φυσιολογικό είναι αυτό που βγαίνει από μέσα σου, δεν είναι πως επειδή εγώ είμαι μάτσο αγοράκι, εγώ είμαι ο φυσιολογικός. Και γιατί είσαι εσύ και δεν είμαι εγώ; Αυτό το ερώτημα δεν θα ξεπεραστεί εύκολα. Πάντοτε θα υπάρχουν αντιδράσεις», τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το 8ο Thessaloniki Pride, που θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Όπως είπε ο κ. Μπουτάρης, «όσο περνάει ο καιρός έχουμε πιο πολύ αποδοχή της ιδιαιτερότητας αυτής και από την άλλη μεριά θα έχουμε μεγαλύτερη αντίδραση από διάφορες ομάδες». «Φέτος εκδηλώθηκε μια τέτοια αντίδραση και ανακοινώθηκε ότι θα γίνει μια εκδήλωση από διάφορους Ελληνάρες. Θα είναι Ελληνάρες αυτοί, θα είναι αγοράκια αγριεμένα, δεν ξέρω», υπογράμμισε.

«Η πρωτοβουλία του Straight Pride δείχνει ότι μια μερίδα συμπολιτών μας έχει παρωπίδες, δεν έρχονται εδώ να ακούσουν τι είναι το Pride», σημείωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του  Thessaloniki Pride Θάνος Βλαχογιάννης. Χαρακτήρισε αναφαίρετο το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, ακόμα και όταν αυτό είναι ποτισμένο με μίσος και φόβο. «Αναγνωρίζω το δικαίωμα να με μισούν, να με φοβούνται, όμως εγώ φοβάμαι ακόμα περισσότερο το φόβο τους και το μίσος τους», σημείωσε ο κ. Βλαχογιάννης. Κάλεσε να ενημερωθούν λίγο καλύτερο για το κίνημα του Pride, σημειώνοντας πως δεν απειλεί την οικογένεια αλλά την ενδυναμώνει.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Μπουτάρης ζήτησε από τους διοργανωτές του Thessaloniki Pride μια σημαία της κοινότητας, προκειμένου να την αναρτήσει στο δημαρχείο, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Ωστόσο, η σημαία δεν θα αναρτηθεί στους ιστούς του δημαρχείου αλλά στο μπαλκόνι. Μάλιστα, ο κ. Μπουτάρης κάλεσε και τα ξενοδοχεία να αναρτήσουν σημαίες του  Pride.


loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

4 σχόλια :

 1. Έχει αδυναμία στα πουσταριά ο βρωμόγερος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κακο τελος πουστογερε να σε βρει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ζητω οι ελληναρες!!!!!!!!!!
  σκατα στους σταλιναρες αναρχοκομουνισταρες μπολσεβικαρες αριστερισταρες ξεκωλοπουσταρες!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΠΡΕΟΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΙΓΕΡΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΖΟΥΡΑΡΗ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΣ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑΣ ΔΙΜΕΤΡΟΣ ΝΕΓΡΟΣ ΠΟΥ ΝΤΕΜΕΚ ΤΟΝ ΦΙΛΑΓΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 15 ΛΕΠΤΑ...ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΩΒΕΛΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ''ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ''΄ ΝΑ ΣΕ ΞΕΜΑΤΙΑΖΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΙΚΗΣ ΜΠΕΚΡΟ-ΚΡΑΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΣΤΕΛΝΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΟΡΔΟΦΥΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΜΕ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ....ΞΕΥΤΙΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙ...ΟΥΥΥΣΤ ...ΠΟΤΑΠΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή