Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στις 8 Ιουνίου 2019, η ηγεσία του εθνικοπατριωτικού κινήματος “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ” η αλλιώς “RECAPTURE” αναλαμβάνει εκ καθήκοντος την διοργάνωση του “STRAIGHT PRIDE 2019”.

Η λανθασμένη αντίληψη των ελλήνων διοργανωτών αλλά και η προβολή του “Gay Pride” δεν είναι τίποτα άλλο από μια κακόβουλη ενέργεια ενάντια στην Οικογένεια, στο Έθνος και στην Πατρίδα των Ελλήνων…

Η φιλαργυρία των ανθελλήνων πολιτικών αλλά και των συνεργατών τους, για να πάρουν “περισσότερα” από τον αφέντη τους δεν σταματούν ούτε καν στο να πουλήσουν βαρυσήμαντους θεσμούς όπως η Οικογένεια.

Η χρηματοδοτούμενη δήθεν ελληνική κοινότητα LBGTQ Αthens Pride, από την ανθελληνική ανακόντα, George Soros, είναι μια από της εχθρικές ενέργειες του ξένου μεγαλοεργολάβου. Αποδεικνύει περίτρανα τον στόχο και την μισαλλοδοξία του ενάντια στην ΦΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Οι ακραίες ρατσιστικές του ενέργειες δεν έχουν μείνει αναπάντητες από τους συνειδητούς Έλληνες.

Στην επέλαση της διαφθοράς της διάβρωσης και του εθνομηδενισμού από τον ανθέλληνα χρηματοδότη George Soros, έχει απαντήσει ο συνειδητός Έλληνας Πατριώτης, Βασίλης Πετρομιχελής όπως:

– Με ενέργειά του, στην δικαιοσύνη ενάντια στο ίδρυμα του Soros. Η υπόθεση μάλιστα είναι στο γραφείο του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

– Με την διοργάνωση των “STRAIGHT PRIDE” 2017, 2018 και 2019…

Δεν έχουμε κανένα θέμα με “αυτούς και με αυτές” καταλαβαίνουμε την ιδιαιτερότητα τους, όμως να κάνουν ότι θέλουν μέσα στο σπίτι τους και όχι κάτω από το βλέμμα των ανήλικων αγγέλων μας, δηλώνει ο ιδρυτής της “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ” Βασίλης Πετρομιχελής. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως αυτό είναι μια πραγματική απόδειξη ρατσισμού ενάντια στο μεγάλο και περήφανο Έθνος των Ελλήνων. Πιστεύει μάλιστα ότι η δικαιοσύνη θα έπρεπε να έχει επέμβει για το θέμα των παρελάσεων με τις προσβλητικές, γυμνές και άσελγες παρουσιάσεις τους.

Για το 2019 το σύνθημα από “αυτούς και αυτές” είναι «Ο δρόμος έχει τη δική μας ιστορία». Ο Βασίλης Πετρομιχελής, απαντάει πως έχουν απόλυτο δίκιο. Στον δρόμο κάποιοι από “αυτούς και αυτές” εκδίδονται και ντροπιάζουν με την ιστορία του δικού τους δρόμου, την ιστορία των δικών μας σπιτιών και οικογενειών. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως: Στο πέρασμα του χρόνου το δικό μας σύνθημα παραμένει αναλλοίωτο.

“ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”
Το μήνυμα που στέλνει ο Βασίλης Πετρομιχελής, προς αυτούς και αυτές είναι:

Σταματήστε το “GAY PRIDE” για να σταματήσουμε το “STRAIGHT PRIDE”.

Γραφείο Τύπου – “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ”

loading...