¨Μην είστε ηλίθιοι ¨ , με τους S-400 δίπλα μας θα επισπευσθεί η στρατιωτικοποίηση της Κύπρου και θα λυθεί το Κυπριακό.

Η στρατιωτικοποίηση του νησιού αλλά και όλης της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, όπου ο ενεργειακός πλούτος τραβάει σαν μαγνήτη μονοπωλιακούς κολοσσούς και φυσικά τους πολιτικούς τους εκπροσώπους , βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη όπως άλλωστε , όλοι διαπιστώνουμε με αγωνία  …
μήπως και γίνει Πόλεμος . 

Η Κύπρος μας , τα κομμάτι αυτό της ψυχής μας  , για τους λόγους αυτούς αλλά , και για άλλους γεωπολιτικούς λόγους ( δεν θα τους αναλύσουμε τώρα ) βρίσκεται κυριολεκτικά , στο μάτι του κυκλώνα .

«Η Ρωσία θα πρέπει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, σε περίπτωση που οι Ηνωμένες Πολιτείες ενισχύσουν την στρατιωτική τους παρουσία στην Κύπρο», είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες με έμφαση η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, σύμφωνα με το TASS.

«Περαιτέρω στρατιωτικοποίηση του νησιού και ανάμιξή του στην εφαρμογή των σχεδίων των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ θα έχει, αναπόφευκτα, επικίνδυνες και αποσταθεροποιητικές επιπτώσεις για την Κύπρο», συμπλήρωσε , για να καταλήξει «Η Μόσχα δεν μπορεί παρά να λάβει υπόψη το αντιρωσικό υπόβαθρό αυτών των σχεδιασμών. Θα πρέπει να λάβουμε αντίμετρα σε περίπτωση εφαρμογής τους»

Από τις δηλώσεις αυτές καταλαβαίνει κάνεις ότι , ¨εάν δε σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται ¨ κ Αναστασιάδη . Τι σημαίνει αυτό ; ότι η λύση δε βρίσκεται μέσα από ενέργειες αποστρατικοποίησης αλλά αντιθέτως.

Γι αυτό τόσα χρόνια το Κυπριακό δεν μπορούσε να λυθεί αφού η Τουρκία , δεν πρόκειται ποτέ να απομακρύνει τα στρατεύματά της από το Νησί με διπλωματική πίεση .

Όσο δηλαδή υλοποιεί η Τουρκία ως χρήσιμη ηλίθια ( πίσω απ αυτήν η Ρωσία ) το πλάνο , αγοράς – τοποθέτησης – και λειτουργίας του πυραυλικού αντιαεροπορικού συγκρότηματος S-400 «Triumph» , αχρηστεύοντας το στόλο των Αμερικανικών  F-35 και το στόλο των F-16 , τόσο , μέσω του ΝΑΤΟ και των συμμάχων τους  , οι ΗΠΑ θα επισπεύδουν τα σχέδια μετατροπής της Κύπρου , στην μεγαλύτερη Νατοϊκή εξέδρα που έγινε ποτέ .

Ένας τεράστιος ¨Νατοϊκός¨ στρατός εξοπλισμένος με ότι πιο σύγχρονο και με δορυφορική υποστήριξη ( οι ΗΠΑ κυρίως, ενεργοποιούν στην περιοχή ¨το κατασκοπευτικό¨ μάτι από το διάστημα για να υπερκεράζουν τους s-400 ), τους επόμενους μήνες ( έως τέλη Οκτωβρίου ) θα αποβιβαστεί στην Κύπρο.

Η Τουρκία ως μέλος του ΝΑΤΟ , δεν μπορεί να πει τίποτα .( εδώ την περιμένει άλλη μια παγίδα ) .

Η λύση συνεπώς είναι ΜΙΑ :

Η Κύπρος να μπει στο ΝΑΤΟ με αυτόν τον τρόπο ( μέσω δηλαδή κυρίως  των Βρετανικών Βάσεων που βρίσκονται στο Νησί) ώστε η Τουρκία , ν αποδεχτεί αναγκαστικά την κυριαρχία των Νατοϊκών στρατευμάτων και τελικά , χάνοντας την στρατιωτική της υπεροχή , να δεχτεί ένα ανεξάρτητο στράτευμα στην Κύπρο .

Ένα ένα ανεξάρτητο ( κοινά αποδεκτό )  και κυρίαρχο στράτευμα στην Κύπρος μας , μέλος της ΕΕ, θα  ενεργοποιήσει ΑΜΕΣΑ εξελίξεις ( δεν θα αναφερθούν για ευνόητους λόγους ) που θα καταλήξουν , η πρέσβειρα αυτή του Ελληνισμού , να γίνει πάλι ενιαία και ανεξάρτητη .

 Στην κατεύθυνση μπορεί να ενταχθεί ( Κύριε Αναστασιάδη )  η πρόσφατη συμφωνία του υπουργού Άμυνας Σάββα Αγγελίδη με την Γαλλίδα ομόλογός του Φλοράνς Παρλί , με την οποία επικύρωσαν  την πρόθεση των δύο χωρών για συνεργασία με σκοπό την ενίσχυση των στρατιωτικών ναυτικών δυνατοτήτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μόνο προσοχή , διότι η εν λόγω Γαλλίδα υπουργός ¨ξεχνάει¨ , όπως τότε που δήλωσε άγνοια για τη συμφωνία  Αθήνας – Παρισιού σε ό, τι αφορούσε στην διαδικασία χρονομίσθωσης (leasing) με την οποία η Γαλλία φέρεται να παραχωρούσε στην Ελλάδα δύο γαλλικές φρεγάτες τύπου FREMM

Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα , ήρθε η ώρα να λυθεί το Κυπριακό !! Το ποιοι και πως θα το πετύχουν , δε θα το μάθετε ποτέ .

Προς το παρόν , ζητήστε από τους Έλληνες πολιτικούς που περιοδεύουν , να τοποθετηθούν .

Η Ελλάδα στη φάση αυτή ΔΕΝ  πρέπει να είναι απούσα .

Η απουσία τους θα ισοδυναμεί με ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής ) 

loading...