Απίστευτo: Δείτε τι σημαίνει κοινωνική πρόνοια! Σίγουρα έχουμε να μάθουμε πολλά από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου (Βίντεο)

Όταν δείτε το παρακάτω βίντεο θα καταλάβετε πολλά για το τι σημαίνει κοινωνική πρόνοια… στα πολιτισμένα κράτη.

Ένας άνδρας επάνω σε αναπηρικό καροτσάκι πηγαίνει προς την είσοδο του μετρό για να κατέβει με τις κυλιόμενες σκάλες και σε μια χώρα με τέτοια κοινωνική πρόνοια, δεν είναι μόνος του. Υπάρχει πάντα ο κατάλληλος άνθρωπος για να τον βοηθήσει.

Έτσι και στην περίπτωση αυτή. Μία κοπέλα με στολή, πάντοτε με όρεξη και με χαμόγελο, ρυθμίζει αναλόγως τις σκάλες και τον βοηθά να κατέβει με ασφάλεια και να συνεχίσει προς τον προορισμό του.

Τέτοιες κινήσεις στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν είναι καθόλου περίεργες ή σπάνιες, αφού αποτελούν ένα κομμάτι της καθημερινότητας.

Και εμείς από την πλευρά μας ρωτάμε το εξής, πολύ απλό: είναι τόσο δύσκολο τέτοια πράγματα να γίνονται και στη χώρα μας; Θα μας πείτε, εδώ πολλοί οδηγοί κλείνουν με τα αυτοκίνητά τους τα πεζοδρόμια εμποδίζοντας την πρόσβαση στα αναπηρικά αμαξίδια και αν τους πεις και κάτι, είναι έτοιμοι να σου ορμήξουν!

Ένα πάντως είναι σίγουρο. Μπορούμε να μάθουμε πολλά από την Ιαπωνία!

Δείτε το βίντεο:

Ν. Αναστασίου

Crashonline.gr

loading...

1 thought on “Απίστευτo: Δείτε τι σημαίνει κοινωνική πρόνοια! Σίγουρα έχουμε να μάθουμε πολλά από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου (Βίντεο)

  1. Αρθρογράφε, με το χρήμα που ξοδεύει η Χώρα σου για να περιθάλψει τη μισή Αφρική, την μισή Ασία, ολόκληρα τα Βαλκάνια καί την μισή τέως Σοβιετική Ένωση, θα μπορούσε να έχει χίλιες φορές ανώτερη κοινωνική πρόνοια για τον γηγενή πληθυσμό της……..- Άσχετε!….Παπαγάλε!….. Μήπως ανήκεις σε καμιά ΜΚΟ κι εσύ;!……………. …Λ.

Comments are closed.