Nτ.Μπακογιάννη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει νάρκες στη ΔΕΗ και τις κρατικές συγκοινωνίες»

«Η μεγαλύτερη πρόκληση για την κυβέρνηση της ΝΔ είναι να πετύχουμε τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών, στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη, σε συνέντευξη στον «Ελεύθερο Τύπο», δήλωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει δημιουργήσει «νάρκες», κάνοντας αναφορά στη «δραματική κατάσταση της ΔΕΗ και την εξαιρετικά ανησυχητική οικονομική κατάσταση των κρατικών συγκοινωνιών. Ακόμη, επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό, τονίζοντας: «Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία του κ. Τσίπρα δεν έχουν όρια καθώς εξήγγειλε τη Δευτέρα πρόγραμμα μείωσης φόρων και την Παρασκευή η κυβέρνησή του ψήφισε την κατάργηση των αντιμέτρων που αφορούν στη μείωση της φορολογίας».

Ακόμη, η Ντόρα Μπακογιάννη πρότεινε το πολιτικό σύστημα να αποφασίσει τη ρητή απαγόρευση κάθε πρόσληψης και μετάθεσης έξι μήνες πριν από τις εκλογές. «Είναι η ώρα οι πολίτες να εμπιστευθούν τη ΝΔ και να στηρίξουν την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία μπορεί να βγάλει οριστικά την Ελλάδα από την κρίση και να την οδηγήσει σε έναν νέο ενάρετο κύκλο ανάπτυξης με ευημερία για όλους», δήλωσε επίσης.

loading...

1 thought on “Nτ.Μπακογιάννη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει νάρκες στη ΔΕΗ και τις κρατικές συγκοινωνίες»

  1. Το βιολί βιολάκι. Μωρή δεν σου είπαμε τόσες φορές πως έγινες μουστόγρια και δεν πρέπει να εμφανίζεσαι ποτέ γιατί μας χαλάς την μέρα; Επίτηδες το κάνεις;

Comments are closed.