ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ H’ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ;

Της Λέττας Καλαμαρά
Το δίλημμα Μητσοτάκης ή Καραμανλής για νέος Πρωθυπουργός βάζει στην κάλπη το βαθύ Κράτος της Ελλάδας και οι διεθνείς αφέντες του. Η γενναία άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να δεχθεί συνεργασία με τη Μαντάμ “Ο” σε κρίσιμα υπουργεία ξύπνησε τον ξεχασμένο για τα πολιτικά εγκλήματά του Κώστα Καραμανλή, ως απειλή. Είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δεχθεί διορισμένους Υπουργούς από τα γνωστά σκοτεινά κέντρα με το μανδύα του εξωκοινοβουλευτικού σωτήρα είτε θα κυβερνήσει ο Καραμανλής.


Ακόμα και ο άθεος Τσίπρας προσμένει στηνΠαναγιά, στην περίπτωση μη αυτοδυναμίας του Κυριάκου Μητσοτάκη με επανάληψη των εθνικών εκλογών τον 15Αύγουστο 2019 με την απλή αναλογική. Αυτή εξάλλου ήταν και η κομπίνα του με τον εκλογικό νόμο ώστε η χώρα να παραμείνει στα χέρια των δανειστών και ντόπιων λαθρέμπορων ολιγαρχών. Μετά από μία πύρρειο νίκη Μητσοτάκη και την αποπομπή Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ ο άλλος ανεκδιήγητος Πρωθυπουργός ΓΑΠ μας εξήγγειλε και το νέο κυβερνητικό σχήμα της Ελλάδας χωρίς φυσικά Κυριάκο Μητσοτάκη επενδύσεις, μεταρρυθμίσεις και φιλελεύθερη οικονομία. Όλοι μαζί υπό τον Κώστα Καραμανλή ως νέοΠρωθυπουργό κοινής καταστροφής.

Το παρασιτικό Κράτος και η κοινωνία του 30% των ψηφοφόρων αδιαφορεί για την Ελλάδα και τους απασχολεί μόνο η πάρτη τους. Τους απασχολεί πώς δεν θα αποκαλυφθούν τα εγκλήματα δεκαετιών μέσα από την κλοπή του δημοσίου χρήματος και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Μία κυρίαρχη κάστα που αγνοεί το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και την εντολή του λαού στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να φτιάξει Κράτος, επιτέλους. Το παρασιτικό κράτος απαιτεί ποσοστό από τη νίκη Μητσοτάκη και φυσικά απαιτεί πλήρη ασυλία με κάθε εκβιαστικό τρόπο.


Ο Αλέξη Τσίπρας ξεπουλά τα πάντα για να μείνει στο παιχνίδι. Με 200ευρώ το τετραγωνικό χιλιόμετρο το χρόνο κατά την εκμετάλλευση πουλάει σήμερα τα θαλάσσια οικόπεδα νότια της Κρήτης για να εξασφαλίσει μία φτωχή Ελλάδα ακόμα και μετά την εξόρυξη των ασύλληπτων κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου. Θέλει πριν φύγει η τελευταία υπογραφή του να έχει υποθηκεύσει την Ελλάδα για πάντα στη μιζέρια και τη δυστυχία. Καζακστάν η Ελλάδα με μία πλούσια ελίτ και εξαθλιωμένο λαό είναι το μοντέλο του. Μαζί του και η διεθνής μαφία που βρίσκει στο πρόσωπό του τον τέλειο δήμιο του ελληνικού λαού. Δώρο στους αποικοκράτες της Ελλάδας και το τελευταίο νομοσχέδιο της Βουλής-Κουρελού του Τσίπρα για το ξέπλυμα χρήματος.

Τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων της Ευρώπης που υπηρέτησαν Καραμανλής-Τσίπρας απόλυτα εις βάρος της ευημερίας του ελληνικού λαού είναι σαφή για την Ελλάδα. Αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός για τη μοίρα του την 7η Ιουλίου 2019. Αυτοδύναμη Ελλάδα ή αποικία ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.


10 νύχτες έμειναν για να δούμε αν θα ξημερώσει η φωτεινή επόμενη ημέρα της χώρας στη εποχή της παγκοσμιοποίησης. Αν θα πάρει το μακρυνό δρόμο της ελευθερίας και ευημερίας της μακρινής Δύσης ή αν θα τη ρουφήξει η Ανατολή του μπαξισιού, του ρουσφετιού και το βαθύ σκοτάδι.

https://thedayaftergr.blogspot.com/2019/06/h.html
loading...