Βουλευτής έπιασε από τον λαιμό ακτιβίστρια της Greenpeace! (βίντεο)

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει βουλευτή των Τόρις (Συντηρητικών) να αρπάζει από τον σβέρκο μία διαδηλώτρια της Greenpeace, σε χθεσινή εκδήλωση, και να την βγάζει βίαια από την αίθουσα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό σημειώθηκε σε δείπνο με καλεσμένους σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες από το Σίτι του Λονδίνου, που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο επιβλητικό Mansion House.

Το βίντεο, που έχει κάνει πολλούς να απαιτούν την παραίτηση του «τραμπούκου» υπουργού, ο Μαρκ Φιλντ, του κόμματος των Συντηρητικών, εμφανίζεται να σταματά την διαδηλώτρια της Greenpeace, σπρώχνοντάς την πάνω σε μια κολόνα.

Στη συνέχεια, αφού την τραβολογά, την αρπάζει από τον σβέρκο και την οδηγεί με βία έξω από την αίθουσα.

loading...

3 thoughts on “Βουλευτής έπιασε από τον λαιμό ακτιβίστρια της Greenpeace! (βίντεο)

  1. Τι θα πει ακτιβιστρια?? Ειναι προσχωρηση στον εχθρο και το λιγοτερο υποθαλψη να λενε τα ΜΜΕ τον βανδαλο χουλιγκαν συμφωνα με το αυτοχαρακτιρισμο που ο ιδιος επιθυμει!!!! Απο που απορρεει αυτη η ευγενεια αν δεν προερχεται απο συμπαθεια??? Ισως να προερχεται απο μακροχρονια καταχρηση του ορου. Παντως ο εγκληματιας που μπαινει με θρασος εκατο πιθηκων σε μια συγκεντρωση μονον ετσι μπορει να αντιμετωπισθει!!! Μακαρι και εμεις να ειχαμε τετοιους απροβλεπτους και αποφασιστικους ηγετες!!!!

  2. Όχι από το λαιμό…., από τον κώλο έπρεπε να την πιάσει καί να την πετάξει από το παράθυρο……- …Ε.

  3. Η αληθεια ειναι οτι τα ''Αιδιοφυλλα'' το εχουν παρακανει και χρειαζεται ολιγον τι Οθωμανικον Δικαιο ινα σαξωσι κατα το μαλλον η ητον τα πορδοφυλλα τους..

Comments are closed.