ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ κι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ στο Gay Pride της Θεσσαλονίκης! Εξοργιστικό ΒΙΝΤΕΟ…

Ντροπιαστικές εικόνες είδαν για άλλη μια φορά όσοι συμμετείχαν ή πέρασαν από το κέντρο της Θεσσαλονίκης την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το Gay Pride της πόλης.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, άνθρωποι που μισούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία γέμισαν διάφορα σημεία της πόλης με ανθελληνικά συνθήματα όπως «Ελλάδα σκάσε» και «Η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς».
Μάλιστα πολλά από αυτά γράφτηκαν πάνω σε μνημεία σημαντικών Ελλήνων, ακόμη και εθνομαρτύρων.

Δείτε το ντροπιαστικό βίντεο παρακάτω:

loading...

6 thoughts on “ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ κι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ στο Gay Pride της Θεσσαλονίκης! Εξοργιστικό ΒΙΝΤΕΟ…

  1. Ζήτω οι λούγκρες, ο συριζα και ο γεροτούρνας!

  2. Μα για αυτό αγωνίζονται οι φασίστες, να μη μπουν οι καήμενοι οι λαθρομετανάστες και τα παιδιά τους στην κατάντια της πολιτογράφησης. Είναι κατάντια να ζείς στην Ελλάδα. Είναι χαϊ να επιστρέψεις στη χώρα σου. Συμφωνούμε.

  3. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ.ΚΡΙΜΑ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΚΑΡΦΩΤΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

  4. Mipos ta egrapsan oi anti gay gia na katigorithoun oi gay? Opos kai na exei to prama, yparxoun polloi gay pou einai kai xristianoi kai patriotes. O anthellinismos kai i athe ia den einai fainomena pou yparxoun mono stous kolpous ton gay. Ekatomyria eterofulofiloi ston planiti einai atheistes.DYSTYXOS.I Ellada kai o Xristos den tha pethanoun pote.

  5. Μωρή λούγκρα ανώμαλη, δεν σε μάθανε Ελληνικά ,αλλά στο σχολείο εσύ κοίταγες νά κάνεις πίπες.

  6. ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΜΑΛΑΚΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΜΩΡΗ ΛΟΓΚΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΛΑΠΑΡΧΙΔΑ?

Comments are closed.