Ανέκδοτο: Ένας παπάς ένας ιμάμης και ένας ραβίνος συζητούσαν


Ήταν ένας ορθόδοξος ιερέας, ένας μουσουλμάνος και ένας ραβίνος και συζητούσαν για το ποιανού θρησκεία είναι η καλύτερη. Έτσι άρχισαν να λένε ποια θρησκεία κάνει μεγαλύτερα θαύματα.


– Εκεί που ψάρευα στην μέση του πελάγους, λέει ο ορθόδοξος, πιάνει μια τρομερή τρικυμία οπότε τι να κάνω προσεύχομαι στον Θεό και ξάφνου το θαύμα έγινε γύρω γύρω τρικυμία και στην μέση λάδι η θάλασσα.

– Αυτό δεν είναι τίποτα λέει ο Μουσουλμάνος. Εγώ μια φορά που είχα πάει στην έρημο πιάνει μια τρομερή αμμοθύελλα οπότε προσεύχομαι στον Αλλάχ και ξάφνου το θαύμα έγινε γύρω γύρω αμμοθύελλα και στην μέση όπου βρισκόμουν γαλήνη.

– Αααα, αυτά δεν είναι τίποτα λέει ο Ραβίνος. Ο δικός μου θεός να δείτε τι έκανε.

– Τι έκανε; τον ρωτούν οι άλλοι σχεδόν με μια φωνή.

– Πριν να πάω στην Συναγωγή καθόμουν σε ένα παγκάκι και δίπλα μου έρχεται και κάθεται μια πανέμορφη ξανθιά. Εκεί που καθόμασταν μου λέει «θέλω να το κάνουμε»…

– Και τι έγινε στη συνέχεια;

– Εγώ όμως, συνεχίζει ο ραβίνος, δεν μπορούσα γιατί ήταν Κυριακή και ως γνωστόν την Κυριακή εμείς οι Εβραίοι δεν κάνει να εργαζόμαστε. Τι να κάνω λοιπόν προσεύχομαι στον θεό και ξάφνου το θαύμα έγινε: γύρω γύρω Κυριακή και στη μέση Σάββατο!
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

  1. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΣΟΥΒΛΕΡΟΚΑΥΛΗ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΕΥΘΥΜΗΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ?ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.ΕΓΩ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή