Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ μόνη δύναμη που μπορεί να σταθεί δίπλα στον πολίτη μετά τις εκλογές

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, κάλεσε τον λαό «να δυναμώσει το ΚΚΕ», το οποίο όπως είπε «είναι το μοναδικό που μπορεί να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ» μετά τις εκλογές.

Ο Γενικός Γραμματέας εξέφρασε την ελπίδα ότι «το ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές όχι μόνο θα διατηρήσει τις δυνάμεις του αλλά και θα τις αυξήσει».

loading...

9 thoughts on “Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ μόνη δύναμη που μπορεί να σταθεί δίπλα στον πολίτη μετά τις εκλογές

  1. Αντετωρα τι να του πεις του ΑΕΡΓΟΥ εγκαθετου που απο την ημερα που τον βαλανε εκει κουμμουνοκρατορα το δοξασμενο ΚΚΕ (ευτυχως) φθινει και σε λιγο θα γινει ατραξιον οπου θα πωλουνται σφυροδρεπανακια σαν σουβενιρ εξω απο την ακροπολη και μπροστα στον αγνωστο στρατιωτη!! Αντε με το καλο κατω απο το 3% να εξαφανιστει αυτο το κομμα της προδοσιας και του ανθελληνισμου..

  2. ΚΚΕ.ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1946 ΕΩΣ 1949.ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ.ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΑΤΗΚΕ,ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΡΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ,ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΟ.ΕΛΕΟΣ.ΣΕ ΠΙΑ ΕΠΟΧΗ ΖΟΥΜΕ?

  3. κ κ εεεεεεεεεεεεεεεεεε το κομμα απο το οποιο αποφοιτουν ολα τα ανθελληνικα στοιχεια

  4. Eγώ πάντως ΚΚΕ θα ψηφίσω γιατί είναι το μόνο κόμμα που το βρήκα συμπαραστάτη στις απεργίες και στους δρόμους του αγώνα. Ενώ ο σύριζα που είχα ψηφίσει το 2015 μου έστειλε τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα.

  5. Γιατι δεν κανεις ενα κλυσμα να λασκαρεις και μετα μπορει να ψηφισεις και νεα δημοκρατια?

  6. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ. Ο ΠΑΓΟΣ ΕΣΠΑΣΕ. ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΊΔΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ.

  7. 5.31
    Η "πολιτική αλλαγή" που ευαγγελίζεται η ΝΔ είναι ίδια με την "Ελπίδα" του ΣΥΡΙΖΑ που…ακόμα έρχεται. Οπότε μην ψάχνεις αυταπάτες στους κομμουνιστές. Αφού όμως κάνεις ένα κλύσμα στο μυαλό που διαθέτεις (λέμε τώρα) κοίτα τριγύρω στους δικούς σου και θα βρεις αυταπατώμενους.

  8. Καταλαβα αυτοανοσο σου ειπαν οι γιατροι ε? ,,,ειδες τι γινεται ομως ε? ενω θεραπευσαν την λεπρα την νοσο του HANSEN εδω κι χρονια τοσες μεγαλες φαρμακευτικες εταιρειεσ κολοσσοι δεν μπορεσαν να κανουν τιποτα για την ψυχικη λεπρα του κουμμουνισμου…βρε τι δοκιμες κανανε τι εμβολια δκιμασανε σε κουμμουνιδια τιποτα δεν κανανε ολοι πηγαινουν απο αυτη την νοσο ακομα και στο μοναστηρι του Αγιου κ
    Κυπρινου πηγαν πολλες μαναδες τα παιδια τους που πρσεβληθησαν απο την νοσο μπας και με κανενα εξορκισμο σωθουν αλλα εις ματην τιποτα δεν εγινε.. ειναι γραφτο τους μετα την διαφωτηση που υπεστησαν οταν ηταν μικρα να για παραγειγμα ο κατρουγκαλος μας ειπε στην t.v οτι ειναι κουμμουνιστησ απο τα 15ντε του να ψωφησουν απο αυτη την νοσο…σκεφτομαι την αμοιρη μανα σου αν σε πηγε στον Αγιο κυρπιανο και πως ακουσε η μαλλον ειδε τα αποτελεσματα!!! τι τραβαει η κακομοιρη γυναικα….υπομονη κουμμουνιστακο υπομονη και οσο παει….

  9. ΜΕ Ο3 ΠΑΝΩ ΤΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΚΚΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΔΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ?
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΓΟ ΚΟΥΜΜΟΙΥΝΟΚΡΑΥΟΡΑ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΣΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩΜΕΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕΙ ΤΟ 3% ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ?…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΧΧΧΧΧΧ….ΡΕ? ΚΛΑ'Ν ΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ?……

Comments are closed.