ΕΙΚΟΝΕΣ- ΣΟΚ ! Εξαγριωμένοι μετανάστες επιτίθενται με ξύλα και καδρόνια σε διερχόμενους οδηγούς στην Εθνική Οδό….(βιντεο)

Με ξύλα και καδρόνια απειλούσαν τους οδηγούς οι μετανάστες που μπλοκάρισαν την κυκλοφορία της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας. Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε γίνει στις 21 Αυγούστου του 2018.

Από την πλευρά τους οι οδηγοί προσπαθούσαν να διαφυλάξουν την σωματική τους ακεραιότητα και τα αυτοκίνητά τους, γι΄αυτό και έκαναν πίσω, περιμένοντας σε ουρά 20χλμ , μέχρις ότου αποφασίσουν οι μετανάστες να ξαναγυρίσουν στον καταυλισμό τους και να διακόψουν την κατάληψη του οδοστρώματος.

Σύμφωνα πάντοτε με τις αφηγήσεις πολιτών που βρέθηκαν στο σημείο, η όλη εικόνα ήτανε εξευτελιστική για το Ελληνικό Δημόσιο και την Ελληνική Πολιτεία, που ανέχονταν να διακόπτεται η πρόσβαση στην πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους την Αθήνα, από ομάδες μεταναστών, στους οποίους η Ελλάδα προσφέρει φιλοξενία, στέγη και τροφή. Και αυτό, ανεξάρτητα από τα αιτήματα των μεταναστών, τα οποία σε κάθε περίπτωση πρέπει να εξεταστούν από τις αρμόδιες αρχές και να ικανοποιηθούν στο μέτρο του δυνατού και εφόσον είναι σύμφωνα με τον νόμο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από τους εξαγριωμένους μετανάστες που όπως φαίνεται στο βίντεο η κατάσταση έχει ξεφύγει

loading...

4 thoughts on “ΕΙΚΟΝΕΣ- ΣΟΚ ! Εξαγριωμένοι μετανάστες επιτίθενται με ξύλα και καδρόνια σε διερχόμενους οδηγούς στην Εθνική Οδό….(βιντεο)

  1. Ρε φίλε, δεν είναι μετανάστες, λαθρομετανάστες είναι. Γιατί; τούς αναφέρετε παντού μετανάστες.

  2. ΒΕΒΑΙΑ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΒΗΣΑΝ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΝΙΑ …
    ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΕΙΤΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΓΚΗ….ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ…

  3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ.ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ,ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ,ΛΩΤΡΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ,ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ,ΣΚΟΤΑΔΙ…………..

  4. Ναί, αλλά έχουμε δημοκρατία καί ο λαός είναι στην εξουσία!!!………. Καλά να πάθουμε όλοι μας!….. Προσοχή!… μη μας πούν φασίστες..,εθνικιστές.., ρατσιστές.., ξενόφοβους!!!……Ούστ Ραγιάδες της πίπας!!!……………………… …Ξ…

Comments are closed.