«Κρουαζιέρες» στο Θρακικό Πέλαγος από δεκάδες λαθρομετανάστες - Εντοπίζονται σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη


Δεκάδες λαθρομετανάστες, έρχονται δια θαλάσσης καθημερινά στον νομό Έβρου, που εντοπίζονται με φουσκωτές βάρκες και γίνεται διάσωση τους από τους άνδρες του Λιμενικού.


Τον εντοπισμό και τη διάσωση συνολικά 71  λαθρομεταναστών είχαμε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας και συγκεκριμένα:

Σε εντοπισμό και διάσωση τριάντα οκτώ (38) λαθρομεταναστών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “Νέας Χιλής” Αλεξανδρούπολης, πνευστό σκάφος με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, πλήρωμα ανωτέρω σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης

Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα τριών (33) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ” Σαμοθράκης, πνευστό σκάφος με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, πλήρωμα ανωτέρω σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα “ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ” Σαμοθράκης.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.


pronews.gr
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. Η ΑΘΡΟΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ?ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ,ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΡΕΥΜΑ,ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ,ΟΥΤ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ,ΜΕΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ Η ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ,ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ Ο ΣΑΝΟΦΑΓΟΣ,ΛΩΤΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή