ΑΠΟΧΗ για να δοθεί τεράστια ώθηση στο ¨Πατριωτικό μέτωπο ¨, για να ξεφύγουμε από την παγίδα, να γυρίσουμε σελίδα . Δείτε πως !

Όταν η πατρίδα σου έχει γίνει προτεκτοράτο , τι θα ψηφίσεις ;

Όλοι το είδαμε σε πρώτη προβολή πανελλαδικής εμβέλειας .Οι πατριωτικές συνιστώσες  δόλια , τις σκόρπισαν στους 5 ανέμους  και τώρα , σαν λυσσασμένοι να έχουν πέσει πάνω τους,
καταβροχθίζοντας τα κομμάτια τους. 

Δεν είναι η πρώτη φορά !

Δεν το φοβούνται απλά , το τρέμουν !! Τρέμουν και ριγούν στην ιδέα οι συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , οι συμμετέχοντες στο κίνημα  των «Αγανακτισμένων» , όσοι είπαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015 , όσοι στάθηκαν για ώρες στην ουρά εξαιτίας των capital controls , όσοι έκλαψαν δικούς τους που αυτοκτόνησαν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης , όσοι  έχασαν τις δουλειές τους , τους δικούς τους που ξενιτεύτηκαν , όσοι προδόθηκαν από το Ελληνικό κράτος ,όσοι έχασαν την πίστη στην ίδια τη ζωή, όλους αυτούς , μην τυχόν και εκφραστούν μέσα από ένα ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ που θα τους παρασύρει όλους.

Μας κατηγόρησαν λοιπόν  ότι καθορίζουμε ¨ με περίεργους τρόπους ¨  το Πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα . Μαζί μ εμάς κατηγόρησαν και όλους εσάς που ενστερνίζονται , το ζωτικής σημασίας παρακάτω νοητικό σχήμα .

Ίσως , το σημαντικότερο που έχει ποτέ τεθεί  προς ενεργοποίηση , δεδομένων όλων των εξελίξεων σήμερα και ίσως , η τελευταία μας ευκαιρία , πριν πέσουμε στο απύθμενο σκοτάδι μιας τεράστιας γεωπολιτικής  δίνης που ήδη , μας τραβάει στα έγκατά της .

Ξεκάθαρα λοιπόν !

Όσο ψηλά κι εάν  φτάσει η  αποχή , Κυβέρνηση θα υπάρξει για να νομιμοποιήσει την εξουσία της Ξενοκρατίας στην Ελλάδα και να λειτουργήσει το Ελληνικό προτεκτοράτο σύμφωνα με τα συμφέροντά της .

Από την άλλη, όλο το σκηνικό είναι τόσο καλά στημένο , που και στο 80% να φτάσει η συμμετοχή , πάλι θα σχηματιστεί εκείνη η Κυβέρνηση που θα νομιμοποιεί την εξουσία της Ξενοκρατίας στην Ελλάδα και θα λειτουργήσει το Ελληνικό προτεκτοράτο σύμφωνα με τα συμφέροντά της .

Εκατοντάδες δις εκατομμύρια έχουμε χάσει ως κράτος τα τελευταία 30 χρόνια εκχωρώντας την αυτονομία μας , την ιδιο-διαχείριση και την εθνική μας κυριαρχία … για το καλό μας.  Τα απανωτά μνημόνια , ο μπαμπούλας που λέγεται Τουρκία και πολλά άλλα , δεν είναι τίποτα άλλο από μηχανισμοί ελέγχου και υποταγή μας  .

Ήρθε η ώρα να  σπάσουμε τα δεσμά !

Τι θα γίνει συνεπώς εάν μεθαύριο η αποχή φτάσει στο 54,6 % ; Δεν θα υπάρξει ακυβερνησία , να είστε σίγουροι .

Θα συνειδητοποιήσουν όμως ότι  5.500.000 πολίτες  , γύρισαν την πλάτη σ αυτό το πολιτικό σύστημα , οι πρωταγωνιστές του οπίου ούτε σ ένα τραπέζι δεν μπορούν να καθίσουν όλοι μαζί . Και τότε , θα αναρωτιούνται και θα προσπαθήσουν σαστισμένοι να δικαιολογήσουν και να δικαιολογηθούν . Έτσι , μετά από ανόητους επειδή κατεβήκατε στα συλλαλητήρια , θα σας πούνε και ανεύθυνους επειδή πήγατε τάχα στην παραλία και όχι στην κάλπη.

Θα έχουν χάσει όμως  πριν μπουν στο παιχνίδι , αφού , θα δουν ξαφνικά μπροστά τους ένα αντίπαλο δέος να έχει  θεριέψει

Αρκεί όλες οι πατριωτικές συνιστώσες να αποδεχτούν ότι μπορούν , στον επόμενο τόνο , να ενωθούν σε ένα και μόνο σημείο , για ένα σκοπό και σ ένα όραμα .

Να ξέρουν ότι το μπορούν  ,αφού ,  όλοι τους έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και το θέλουν αφού, αυτό που βγαίνει από την ψυχή τους εξυπηρετεί έναν ανώτερο σκοπό , εξυπηρετεί την επιβίωσή μας ως έθνος , διαφυλάττει την ιστορία μας , το μέλλον μας .

Τρομάξτε τους λοιπόν !!

Καλή επιλογή !

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης ) 

loading...

4 thoughts on “ΑΠΟΧΗ για να δοθεί τεράστια ώθηση στο ¨Πατριωτικό μέτωπο ¨, για να ξεφύγουμε από την παγίδα, να γυρίσουμε σελίδα . Δείτε πως !

  1. Αποχή: ένα μεγάλο ψέμα που καλλιεργείται από επιτήδειους! Με την ψήφο του ο πολίτης γίνεται κυρίαρχος του παιχνιδιού εφόσον το αποφασίσει, αλλά κάποιοι κύκλοι προωθούν τη αποχή των πολιτών από τις εκλογές, προσπαθώντας να πείσουν ότι με το να μην ασκήσεις το δημοκρατικό σου δικαίωμα, πως κάνεις κάτι σπουδαίο!
    Όχι! Συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία όπως έχουμε υποχρέωση ως πολίτες και δεν αφήνουμε τους λίγους να αποφασίζουν για εμάς και το μέλλον μας.

  2. Ντριινν Ντριινν Αψηλη Αστυνομευση σας ομιλει ο Τοπικος ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ παρακαλω ομιλειται…Κυρ Αψηλε Αστυνομε τρεξτε καντε κατι εδω στον ηλεκτρικο της Καλλιθεας στειλε κανεναν Αψηλο Αστυνομο να μας βοηθησει ο Κλασαρχιδιας μας κατευκασε τα μεζεα τρεις συμπολιτες μας διαδιχικα υους τα εκλασε ο παλιανθρωπος πεσμενοι στο πατωμα ειναι βηθηστε….αα λυπαμε κυριε εχω να αυνανισθω…εεε ηθελα εχω να ασχοληθω με θεματα που απτονται ησ πολιτικης τωρα και δεν υπαρχουν Αψηλοι Αστυνομοι διαθεσιμοι αυτην την ωρα…μαα εδω γινεαι χαμος ο κλασταρχιδιας οργιαζει μεζεο για μεζεο δεν αφησε ακλαστο τι θα κανουμε?…ε λιγο ταλκ κανενα παγακι για ανακουφιση και υπομονη καντε υπομονη να αυτο να κανετε….κυριε Αψηλε Επιθεωρητη να σας ρωτησω κατι?…βεβαιως ελευθερα….Μηπως ειστε Μ@λακας?….Αχχχ μαγος ειστε που τ0 καταλαβατε? φαινεται μυρισα το πασαλιμανι….

  3. Η λαϊκή κυριαρχία δεν είναι εξαρτημένη με το είδος του πολιτεύματος, αλλά με το πολίτευμα στην περίπτωση την οποία το συνδράμουν πλειοψηφικά οι πολίτες. Εάν έχει μειοψηφική υποστήριξη τότε πάλι υπάρχει εσχάτη προδοσία που σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να συγκαλυφθεί διότι δεν συνδράμουμε ψηφίζοντας κάποιο κόμμα ή λευκό, ενώ στο τέλος νομιμοποιείται μόνο κάποια κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση που παίρνει κοινοτικές προδιαγραμμένες αποφάσεις με τα μικρά κόμματα απλώς να σκούζουν και να φωνάζουν ως δήθεν πατριώτες για κάποιους που κάνουν "νόμιμα" και και με την "άδεια του λαού" τη δουλεία.

    Καταλάβατε πως έχει και πως μπορεί να βοηθήσει η αποχή, να φανεί ξεκάθαρα πως η λαϊκή κυριαρχία είναι πραγματικά θιγμένη και απογοητευμένη γενικά από τον τρόπο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος της Χώρας και αμέσως μετά να αποδειχθεί ξεκάθρα πως γίνεται κατάλυση λαϊκής κυριαρχίας.

Comments are closed.