Η μεγάλη ΗΤΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ πήγε πίσω και τα εγκαίνια για το τζαμί στο Βοτανικό, για το οποίο συμφώνησε και η Ν.Δ…

Σε ακύρωση της τελετής εγκαινίων του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό προχώρησε η κυβέρνηση λόγω της βαρύτατης ήττας που υπέστη στις ευρωεκλογές της 26ης Μαίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου” το τζαμί θα άνοιγε τις πόρτες του την περασμένη εβδομάδα για τους χιλιάδες μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα. Την απόφαση είχαν λάβει στο Μέγαρο Μαξίμου πριν την διεξαγωγή των ευρωεκλογών ενώ οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι στην φιέστα των εγκαινίων θα παραβρισκόταν και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Στις επιδιώξεις των επιτελών του Μαξίμου ήταν να αποσταλεί μήνυμα προς τα έξω πως η Ελλάδα σέβεται και προωθεί τα θρησκευτικά δικαιώματα. Ωστόσο το εκλογικό αποτέλεσμα ακύρωσε τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης καθώς εκφράστηκε ο φόβος περαιτέρω απωλειών για τον ΣΥΡΙΖΑ δεδομένου ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας εναντιώνονται με την λειτουργία του τεμένους εντός της Αθήνας.

Πάντως, το τζαμί είναι σχεδόν έτοιμο για να λειτουργήσει, παραμένει άγνωστο όμως πότε θα παραδοθεί στους 250.000 μουσουλμάνους που ζουν στην πρωτεύουσα.

protothema.gr

loading...

2 thoughts on “Η μεγάλη ΗΤΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ πήγε πίσω και τα εγκαίνια για το τζαμί στο Βοτανικό, για το οποίο συμφώνησε και η Ν.Δ…

  1. Σχολιο για την υπερανω αναρτηση του κομπογιανιτη φαρμακοτριφτη βελοπουλου σχετικα με το τειχοσς στον εβρο και τις λοιπεσ απατριες που εκστομιζει. Σκορδοστουμπα κηραλοιφοπωλη παρατηρω συστηματικα τσαρλατανε στοχευμενεα ανεβαεις διαφορααρθρα – παπαριες παντοτε χωρις δυνατοτητα σχολιων! Τι σε φοβιζει τσαρλατανε στο να εχεισ και την αντιπερα κριτικη στις μαλακιεσ σου? φοβασαι τσαρλατανε ζητουλα συνδυταιμονα του καραμπερη στα σκυλαδικα του? ετσι νομιζεισ οτι θα κερδισες οπαδους φαφλατα καραγκιοζα? τελικα δεν εκανε τιποτα το φαρμακο η ξηραλοιφη που πλασερεις για την φαλακρα ε? συνεχιζουν να σου πεφτουν τα μαλακια φαφλατα τσαρλαντανε κομπογιανιτη.

  2. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
    Για τις οδοντοκρεμες απο το Α. Ορος και την αλληλογραφια του με τον Ιησου που πουλαει λεξη δεν λεει.
    Αυτος θα μας εκπροσωπησει στην Ευρωπη!

Comments are closed.