Ο «συγκεντρωσιάρχης» των Ρομά για την ομιλία του Α.Τσίπρα στη Λαμία πιάστηκε με ναρκωτικά!Με ένα κιλό χασίς συνελήφθη ο συγκεντρωσιάρχης των Ρομά για την προεκλογική ομιλία στην κεντρική πλατεία της Λαμίας του Αλέξη Τσίπρα.


Συγκεκριμένα, η αστυνομία συνέλαβε τον πρόεδρο των Ρομά για τη Στερεά Ελλάδα, Βαλάντη Χαλιλόπουλο και τη συζυγό του, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία και ζήτησε εξέταση DNA.Υπενθυμίζουμε ότι μετά το θόρυβο που είχε προκληθεί, υπερασπίστηκε το δικαίωμα των Ρομά να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε προεκλογική εκδήλωση και αποκάλυψε ότι υπήρξε οργανωμένη μετακίνηση όχι μόνο από τη Λαμία, αλλά και από το Πυρί Βοιωτίας, την Καρδίτσα, ακόμη και από την Ξάνθη.

Δείτε τις δηλώσεις του Βαλάντη Χαλιλόπουλου για την οργανωμένη μετακίνηση των Ρομά στην ομιλία Τσίπρα:Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

4 σχόλια :

 1. ΑΥΤΗ Η ΦΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΡΤΗΓΟ 4 ΤΟΝΩΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΣ ΝΤΡΟΓΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΑΥΤΟ...ΕΤΣΙ ΑΠΕΤΑΝΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΣΟ ΕΜΒΡΙΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥ7Ν ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΚΟ-ΠΙΚΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο "χασισάρχης" που το΄παιζε "συγκεντρωσιάρχης" του "σαρσεμάρχη".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ζήτω η... ΓΕλλάς!....... με τους σκουρόχρωμους-σκουριασμένους Γελλαδερούς της!!!.............. ...Χ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όταν ένας ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής κάνει κάποια παρανομία, εκτοξεύονται τα χίλια μύρια όχι στον παρανομούντα, αλλά στο κόμμα που ψηφίζει ο παρανομών ψηφοφόρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή