ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Εξευτελιστικές δηλώσεις ΚΑΙΝΕ το νέο εκλεκτό του συστήματος…

Τις τελευταίες εβδομάδες τα ΜΜΕ έχουν πλημμυρίσει με αναφορές στο νέο εκλεκτό του συστήματος, Γιάννη Βαρουφάκη.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, που όλοι θυμόμαστε από τους καταστροφικούς χειρισμούς του το 2015 που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της χρεωκοπίας και στα επώδυνα capital controls, σήμερα παριστάνει την αθώα περιστερά και το σωτήρα της χώρας.

Με το κόμμα του στα πρόθυρα της Βουλής, και σα να μην πέρασε μία μέρα από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας τον πλάσαραν ως το νέο, φωτεινό υπερ-μυαλό που θα άλλαζε όλα στην οικονομία, ο Βαρουφάκης συνεχίζει με την ίδια αλαζονεία που πάνατ τον διακατείχε.

Ποιος ξεχνά, εν μέσω κρίσης το καλοκαίρι του 2015, ενώ χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονταν στα ΑΤΜ και χιλιάδες επιχειρήσεις καταστρέφονταν, δήλωνε πως… θα ήταν ανάρμοστο να περιμένει μαζί τους για τα 60 ευρώ την ημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και κρίνετε μόνοι σας αν αξίζει στον Έλληνα πολίτη αυτή η χλεύη

loading...

3 thoughts on “ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Εξευτελιστικές δηλώσεις ΚΑΙΝΕ το νέο εκλεκτό του συστήματος…

  1. Μάλιστα, όσο ζείς μαθαίνεις, άλλος καραγκιόζης ο Γιάννης με το ένα ν,όλοι οι ανώμαλοι στις πολιτική.

  2. ΠΗΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ!!! ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ''ΝΕΑΡΟΥ ΡΟΥΜΑΝΟΥ'΄ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΥΝΕΛΛΕΞΕ ΚΑΙ ''ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ'' ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΤΕΛΕΣΘΗΣΑΝ ΠΟΙΑ Η ΗΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΜΑ?

  3. Τον εβλεπα χρονια πριν κατεβει στην πολιτικη,σε καποιο καναλι σε πρωινη εκπομπη, οπου τον εβγαζαν συχνα στον αερα απο το εξωτερικο.Καθε φορα μας ελεγε και καποια αλλη εκδοχη για την οικονομια της Ελλαδας και οχι μονο.Οποτε συνεβαινε κατι,ελεγε,¨εγω σας το ειχα πει αυτﴨ.Και βεβαια το ειχε πει ,αφου ειχε προβλεψει ολες τις πιθανες εξελιξεις.Και αυτον τον τυχαρπαστο,τον εβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ,υπουργο οικονομικων στην πιο δυσκολη περιοδο στα οικονομικα της χωρας μας.Τα αποτελεσματα γνωστα και τραγικα.Και τωρα θελει ν μας ξανασωσει.ΒΡΕ ΟΥΣΤ. ΑΛΜΠΑΝΗ,ΑΣΧΕΤΕ.

Comments are closed.