Στο ΚΙΝΑΛ σφάζονται! Η “αριστερή πτέρυγά του” (Φώφη Γεννηματά – Γιώργος Παπανδρέου) με τη “δεξιά πτέρυγά του” (Βαγγέλης Βενιζέλος)!

Τα όσα παρακάτω θα διαβάσετε, είναι συμπλήρωμα στο Δευτεριάτικο άρθρο μου: “Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΣΠΑ ΤΟ ΚΙΝΑΛ” και διατυπώθηκαν από στέλεχος της σοσιαλιστικής Παρατάξεως, που
διατέλεσε σε υψηλές θέσεις του ΠΑΣΟΚ! Θεωρώ πως είναι άκρως διαφωτιστικά και συνάμα ενημερωτικά! 

Η Φώφη Γεννηματά σαν παρελκόμενο του Βαρδινογιάννη και του Λιβάνη κάνει τα πάντα για να μην κυβερνήσει ο Μητσοτάκης. Δεν διστάζει να θυσιάσει το κόμμα της και να προωθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ που ψυχορραγεί πλέον πολιτικά. “Το παιχνίδι είναι στημένο και ξεπουλημένο” που λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα. Πραξικοπηματικά λοιπόν κάποιοι κύκλοι, που λυμαίνονται την χώρα δεκαετίες τώρα, επιχειρούν να χειραγωγήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού, που θέλει να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την κυβέρνηση των κόκκινων φασιστών. Η Φώφη Γεννηματά με “λαγό”, τον ανέκαθεν υπογείως δρώντα στο παρασκήνιο Κώστα Λαλιώτη, του “οίκου” Λιβάνη, που εδώ και καιρό ανοικτά παίζει το παιχνίδι του Αλέξη Τσίπρα και πιέζει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ προς την κατεύθυνση της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεπικουρούμενη, σύμφωνα με την τρέχουσα φημολογία και με την πρεσβεία των ΗΠΑ (Τζέφρι Πάιατ), αλλά και με τις οργανώσεις του Τζορτζ Σόρος, προτίμησε τον γνωστό Γιώργο Καμίνη για την κεφαλή στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας, που απέτυχε οικτρά στις Ευρωεκλογές από τον αρνούμενο να συμπράξει με αυτές τις εξελίξεις, Ευάγγελο Βενιζέλο. Το θέμα είναι τι θα κάνουν τα νεώτερα έντιμα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης και η Εύα Καϊλή, που θριάμβευσαν στις Ευρωεκλογές παρά τον πόλεμο που είχαν από την ηγεσία του κόμματος! Τι θα κάνει ο Ανδρέας. Λοβέρδος που διώκεται από τον ΣΥΡΙΖΑ; Θα συμπράξουν στα σχέδια αυτά της σημερινής ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ;;;

loading...

1 thought on “Στο ΚΙΝΑΛ σφάζονται! Η “αριστερή πτέρυγά του” (Φώφη Γεννηματά – Γιώργος Παπανδρέου) με τη “δεξιά πτέρυγά του” (Βαγγέλης Βενιζέλος)!

  1. Πάλι λάθος τίτλος. Ο σωστός είναι: Στο ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ Σφάζονται! Η “Αριστερή Πτέρυγά Του” (Πελεκάνος – Ζαβό) Με Τη “Δεξιά Πτέρυγά Του” (τούρκογλου)!

Comments are closed.