Π.Κουρουμπλής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε τις αυτοκτονίες και τους νέους να πηδάνε από τα λεωφορεία»! (βίντεο)

Ο ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε τις αυτοκτονίες και απέτρεψε τους νέους να πηδάνε από τα παράθυρα των λεωφορείων, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο. Τάφε έφη ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος
έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά, αποφεύγοντας ωστόσο, οποιαδήποτε αναφορά ή σχόλιο για τη διπλή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «στήριξε τον κόσμο που πηδούσε από τα παράθυρα και αυτοκτονούσε και τους νέους πηδούσαν από τις πόρτες των λεωφορείων και σκοτώνονταν πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση».

«Και τα ξεχνάτε τώρα, κάνετε πως δεν τα θυμάστε» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός προς τον δημοσιογράφο, ο οποίος του απάντησε πως αυτοί που ξέχασαν το ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του είναι οι ψηφοφόροι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

loading...

5 thoughts on “Π.Κουρουμπλής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε τις αυτοκτονίες και τους νέους να πηδάνε από τα λεωφορεία»! (βίντεο)

  1. Ηλιθιε Κουρουμπλη εχεις παρει ειδηση ποσοι οικογενειαρχες αυτοκτωνουν επι Συριζα?

  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ…ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΨΑΤΕ….ΑΔΙΑΤΡΟΠΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΝΕΜΟΜΥΛΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΡΟΙΟΝ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΣ,,,,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΠΑΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ….ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ!!!

  3. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΒΩΜΕΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ
    ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟ ΕΔΩ ΠΑΝ ΚΙ'ΟΙ ΑΛΛΟΙ….

  4. ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΤΑΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΣΕ ΣΤΑ ΑΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΕΤΙ ΠΕΑΙΤΕΡΩ>….ΑΑΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑΑ ΘΕΟΣ ΦΥΛΆΞΕΙ

  5. Μιά ζωή μαλάκας γίνεσαι αρχιμαλάκας .Συγνώμη αν ο χαρακτηρισμός είναι λίγο ευπρεπής.

Comments are closed.