Νίνα Παυλίδου:Η ανευθυνότητα και η επιπολαιότητα ,ο καιροσκοπισμός και ο εύκολος πλούτος μας κατάστρεψαν.

Το γεγονός οτι θα είμαστε σε λίγα χρόνια μειονότητα μέσα στην χώρα μας,είναι πολύ πιο σοβαρο απο κάθε οικονομική κρίση,φέρτε στο μυαλό σας τις γυναίκες του χθές τη γιαγιά μας τη μητέρα
μας.Αναλογισθείτε πόσα μεγαλεία έχουν προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία σε εποχές πείνας.Πάρτε αποφάσεις ζωής για το καλό μας το καλό της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και για το μέλλον των παιδιών μας.Είμαστε δυνατές απο τη φύση μας και γινόμαστε σκληρές όταν πρόκειται να προστατεύσουμε τα παιδιά μας,αυτό θα κανουμε και τώρα.Είμαι μητέρα 6 παιδιών ,γυναίκα, Πρόεδρος πολιτικού κόμματος και υποψήφια στις εθνικές εκλογές με τον Κυριάκο Βελόπουλο, όχι για να αποδείξω κάτι αλλά γιατί πιστεύω ακράδαντα στην δύναμη μας….. ήρθε ο καιρός να το αποδείξουμε και να μας αναδείξουμε.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα στηρίξει όλο το μεγαλείο της γυναικείας φύσης,της μητρότητας και της δημιουργηκότητας,έτσι ώστε η χαρά και η επιθυμία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ,να προβάλει σε όλο της το μεγαλείο.Η κατάθλιψη και η απομόνωση μόνο περισσότερα κακά θα φέρουν.
Aυτη η ανωτερότητα της γυναίκας ας γίνει απαρχή για την αλλαγή όλων όσων μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.Δεν χρειάζονται μομφές και ύβρεις. Με λίγη αισιοδοξία και με πίστη στα ιδανικά μας και τις χαμένες αξίες πολλά πράγματα μπορούν να διορθωθούν. Αυτή είναι η εποχή που ξαναγράφουμε ιστορία γι μια νέα δυνατή Ελλάδα παραδίδοντας παρακαταθήκη σε όλες τις μελλοντικές γενιές. Κάνουμε πολιτική μέσα από τα μάτια των παιδιών μας.Εξάλλου η ΠΟΛΙΤΙΚΉ και η ΙΣΤΟΡΙΑ είναι γένους θηλυκού και χωρίς γυναίκα δεν υφίστανται !!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.!

#Νίνα Δ.#Παυλίδου
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ
Β.ΑΘΗΝΩΝ (δυτικό ΤΟΜΈΑ)
#ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΥΣΗ

loading...