Η Συγκάλυψη της Ύπαρξης των Εξωγήινων Τελειώνει. Είναι Ήδη Εδώ

Υπάρχει ένας σαφής λόγος για τον οποίο η ελίτ αυτού του κόσμου δεν θέλει να ανακαλυφθεί ότι υπάρχουν εξωγήινοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι λεγόμενοι ηγέτες μας δεν θέλουν να μας πουν την αλήθεια:

Δεν θέλουν να χάσουν τον έλεγχό μας! Ενώ φιλικοί εξωγήινοι θέλουν να είναι ευγενικοί μαζί μας, η αποκάλυψη της ύπαρξής τους θα φέρει μια πιθανή «πόρτα» στο σύμπαν, μια ευκαιρία να εξερευνήσουμε το σκοτάδι ανάμεσα στα αστέρια αλλά και πέρα ​​από αυτά.

Οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες μας θα αναγκαστούν να παραδεχθούν όλα αυτά που μας παρουσιάζουν ως ασήμαντα στη ζωή maw και που μας κάνουν να αρνηθούμε όλες τις πληροφορίες που φτάνουν στο φως. Αυτό δεν ήταν ως τώρα, τίποτα περισσότερο από ένα έργο της Ελίτ για την χειραγώγησή μας σε αυτόν τον πλανήτη.

Οι παρατηρήσεις των UFO αυξάνονται. Οι εξωγήινοι θέλουν και πρέπει να φανερωθούν. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα εξαναγκαστούν στην αυτοαποκάλυψή τους. Πολλοί πιστεύουν ότι όλα αυτά συμβαδίζουν με την αφύπνιση της ανθρώπινης φυλής.

Το ερώτημα «είμαστε μόνοι στο σύμπαν;» δεν υφίσταται πλέον. Αλλά, αντίθετα, εκείνο που τώρα τίθεται είναι: «Πότε θα ανακαλυφθούν και τι θέλουν;»

Η ελίτ είναι ήδη ενήμερη για αυτή την παγκόσμια αφύπνιση, οπότε θέτει σχέδια δράσης με άλλους οργανισμούς και εταιρείες προκειμένου να «καθυστερήσει την ανακάλυψή τους» ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις «προχωρούν στην αργή και σταδιακή αποκάλυψη», μέσα από αρκετά αποχαρακτηρισμένα έγγραφα μυστικών υπηρεσιών, ανά τον κόσμο.

Οι φυσικοί πόροι του πλανήτη αποστραγγίζονται καθημερινά για χρήματα και «έλεγχο». Βασικό στοιχεί είναι η διαίρεσή μας μεταξύ διαφορετικών θρησκειών και φυλών. Όλα αυτά ενθαρρύνονται και τελευταία ενισχύονται με κάθε τρόπο. Έτσι διατηρείται ο έλεγχος.

Εκτός από όλα αυτά, οι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο φαίνεται να έχουν περάσει από μια γερή πλύση εγκεφάλου, με τη σημασία του χρήματος, της τηλεόρασης και πολλών ηλεκτρονικών συσκευών. Μας κάνουν να πιστεύουμε ότι αυτά έχουν περισσότερη σημασία από την ίδια μας την ζωή ή ότι αυτά μας προσφέρουν μία καλύτερη ζωή.

Αλλά υπάρχουν μεγάλες αλλαγές μπροστά να συμβούν και αυτές οι αλλαγές θα προκύψουν αναπόφευκτα σε όλο τον πλανήτη όταν οι εξωγήινοι θα ανακοινώσουν επίσημα την παρουσία τους σε όλους μας.

Αυτό που αρχικά θα συμβεί είναι ότι καθένας από εμάς θα βρεθεί ανάμεσα σε ανθρώπους που θα έχουν υποστεί μια ακόμα σαφή διαίρεση μεταξύ τους: εκείνοι που καλωσορίζουν τους εξωγήινους και εκείνους που αισθάνονται ότι απειλούνται από αυτούς.

Φυσικά, οι δυνάμεις του κόσμου προσπαθούν να κάνουν τους ανθρώπους να στέκονται από την πλευρά του φόβου, σαν να πρόκειται για «δαίμονες» αυτοί οι άγνωστοι από τον ουρανό. Ορισμένες θρησκευτικές ομάδες θα αντιταχθούν ενάντια τους και θα προσπαθήσουν να αποθαρρύνουν τον κόσμο από την φιλικά προσκείμενη διάθεσή τους.

Οι αλλοδαποί πιθανότατα θα ανακοινώσουν στον κόσμο ποιοι είναι και από πού προέρχονται και τους λόγους για τους οποίους θέλουν να έχουν μία επίσημη επαφή με τη Γη.

Απλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή από εμάς, είτε υποστηρίζουμε την μία πλευρά είτε την άλλη. Μπορεί όλα αυτά να μοιάζουν ιδανικά, αλλά μπορεί και να μην είναι και τόσο. Πολλοί βλέπουν τους εξωγήινους σαν σωτήρες απελευθερωτές από τους δυνάστες της Γης. Ακόμα κι αν η Ελίτ δεν χρησιμοποιήσει μεθόδους και κόλπα για να μας ξεγελάσει παρουσιάζοντας δήθεν κάτι άλλο. Πάντα υπάρχουν κίνδυνοι.

Όσο φιλικοί και αν είναι, όσο προετοιμασμένοι κι αν είμαστε εμείς, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του να συναντάς κάτι που δεν έχεις ξαναδεί, που δεν ξέρεις πως είναι, που δεν έχεις ιδέα αν μπορείς να του σφίξεις το χέρι. Γι’ αυτό ένα από τα πρώτα πράγματα που θα συμβούν θα είναι να μας προετοιμάσουν για την μορφή τους.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
diadrastika.com

loading...

2 thoughts on “Η Συγκάλυψη της Ύπαρξης των Εξωγήινων Τελειώνει. Είναι Ήδη Εδώ

  1. ι μαδονια εινε ελινικι εξω εξωγιινι πισω στοναρι

  2. Τα UFO υπάρχουν και έχει γίνει επίσημη καταμέτρηση: 33,12%.

Comments are closed.