ΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΣ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΟΠΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Γράφει ο Γεωκών
Ο Τσίπρας, Ανήλθε στην Εξουσία με πρωτοφανώς λαϊκίστικης εκκοπής προπαγάνδα. Με ατέλειωτες ψευδολογίες. Διαμόρφωσε αδίστακτη Κομματική Στρατηγική.
Όταν ανήλθε στην Εξουσία, έγινε πρότυπο πολιτικής ασυνέπειας και κωλοτούμπας. Άλλα έλεγε και υποσχόταν, άλλα έπραττε και σχεδίαζε. Άλλα υποσχόταν, άλλα υπηρετούσε. 
Και, κυρίως, από θανάσιμος πολέμιος του ΝΑΤΟ, των Αμερικανών και των Γερμανών, τελικά έγινε φανατικός υπηρέτης των συμφερόντων τους…
Δεν περνά ημέρα χωρίς να αποκαλύπτεται και ένα νέο σκάνδαλο, μια νέα υπόθεση διαφθοράς, κατάχρησης εξουσίας, διαπλοκής, συναγελασμού, εξάρτησης, σίτισης σε περίεργα πρυτανεία, με εμπλοκή ανθρώπων που θεωρούνται υπεράνω πάσης υποψίας. 
Ή ηγητόρων, οι οποίοι είναι ταγμένοι να στηρίζουν, να εκφράζουν και να θωρακίζουν τους θεσμούς, τους οποίους εκπροσωπούν και αποδεικνύονται κατώτατοι των περιστάσεων και των κινδύνων.
Η πολιτική του Φόβου και η μοιραία υποταγή στις τουρκικές αξιώσεις, 
Δεν κατευνάζεται η επεκτατική στρατηγική της τουρκιας.  Δεν αμβλύνονται οι εκρηκτικές καθημερινές επιθέσεις της κατά του Αιγαίου και της Κύπρου. Αυτή η πολιτική…
Δεν οδηγεί σε ειρηνικές εξελίξεις. Κατ’ ευθείαν οδηγεί στην ενίσχυση της τουρκικής επιθετικότητας. Επειδή ακριβώς προδίδει αδυναμία. Επειδή εκδηλώνει εθνικοπολιτικά τάση αυτοχειριασμού! Αυτόχειρες είναι, οι Έλληνες ηγέτες.
Αυτή η αυτοκτονική τάση βαπτίζεται «ρεαλισμός». Βαπτίζεται «ειρηνική» αντιμετώπιση των εθνικοπολιτικών προβλημάτων κατά της Ελλαδικής Κυριαρχίας. 
Οι Αυτόχειρες βαπτίζονται «προοδευτικοί» πολιτικοί. Αυτοί χαρακτηρίζονται ρωμαλέοι εκφραστές νέας εποχής και νέας τεχνοτροπίας επίλυσης Εθνικών Προβλημάτων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...