ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ στη Θράκη μας την ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ της περιοχής! Στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκεί… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δυστυχώς η Θράκη μας όχι μόνο βρίσκεται καθημερινά σε πολύ μεγάλο κίνδυνο, αλλά οι κινήσεις των κομμάτων εξουσίας φροντίζουν συνεχώς να κάνουν την κατάσταση ακόμη χειρότερη.Όπως αποκάλυψε η εξαιρετική ιστοσελίδα tourkikanea.gr, ένας άνθρωπος ο οποίος είναι βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια κίνηση η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον προκλητική (για να μην πούμε χειρότερο χαρακτηρισμό).

Πρόκειται για τον Ερντεμ Χουσεΐν ο οποίος ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στις τελευταίες εκλογές στον Δήμο Αρριανών και παρευρέθηκε σε εκδήλωση τουρκόψυχων οι οποίοι γιόρταζαν την κατάληψη της Θράκης από τους Οθωμανούς.

Μάλιστα ο ίδιος ανέβασε και φωτογραφία στην οποία γράφει «Με λαμπρό τρόπο γιορτάστηκε και φέτος η 700 ετών παράδοση μας 40 κουρμπάνια. Ο Αλλάχ να βοηθάει όλο τον κόσμο της περιοχής που μόχθησε».

Φυσικά η εκδήλωση έγινε για να τιμηθούν οι Οθωμανοί πεσόντες κι όχι οι Έλληνες και έγινε μέσα σε ελληνικό έδαφος.

Δείτε την φωτογραφία:

Ο Ερντεμ Χουσεϊν ήταν στις τελευταίες εκλογές υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών και μισθώθηκαν λεωφορεία από την Τουρκία για να πάνε να ψηφίσουν. Τα χρήματα τα έβαλε ο αλυτρωτικός Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων δυτικής Θράκης-Τουρκίας. Φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε το ποιος έβαλε πραγματικά τα χρήματα πίσω από τον σύλλογο…

loading...