Ο ΘΕΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , Η ΜΑΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ : Ε ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Όταν σε μια χώρα δυο τρεις οικογένειες μονοπωλούν την εξουσία και οδηγούν αυτή την χώρα στην καταστροφή και τον λαό της στην αυτοκτονία, τότε ποιος φταίει τότε τι μέλλον να έχει αυτή η χώρα.

Να δούμε ποτέ θα ξυπνήσουμε από τους εφιάλτες.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

nikosxeiladakis.gr

loading...

11 thoughts on “Ο ΘΕΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , Η ΜΑΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ : Ε ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

  1. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ,
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;
    Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ActionAid Hellas, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;

  2. και ζήσανε αυτή καλα και εμείς χειρότερα

  3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΣΑΝΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΣ.ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ,ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΑΖΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ……….

  4. Ο Χειλαδάκης,καλά τα γράφει, και έτσι είναι. Τώρα αν εσείς ευχαριστηθηκατε πού εκλέχτηκε ο εγγονός του μακαρίτη Μητσοτάκη δήμαρχος; Δυστυχώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας,και αυτοί που φωνάζουν υπέρ, θα έχουν τούς λόγους τούς, τούς γνωστούς.

  5. http://vimaiteas.blogspot.com/2013/10/blog-post_7726.html

    Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ!

    http://filoiypervasi-pireas.blogspot.com/2016/05/blog-post_955.html

    ΣΤΗΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΣΣΑ ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ !!!

    ( ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ ΚΑΤΑ ΓΥΙΟ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ …)
    Το μήλο κάτω από τη μηλιά …

    Τρεις συμβάσεις 672.267 ευρώ είχε συνάψει, επί ηγεσίας Ανδρέα Μαρτίνη, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με την εταιρεία «AIA RELATE Α.Ε.» της Αλεξίας Μπακογιάννη -που απασχολεί περίπου 10 εργαζομένους- για τον σχεδιασμό επικοινωνιακής πολιτικής

    Σύμφωνα με σχετικό πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, η εταιρεία της Αλεξίας Μπακογιάννη AIA RELATE έλαβε το 2009 το 20% του συνολικού ποσού που συγκεντρώθηκε από πολίτες σε εράνους υπέρ του Ερυθρού Σταυρού.

    Η Αλεξούλα η καλή “Σαμαρείτισσα” έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις και ιδιωτικά τις εισπράξεις από τους μαζοχό-μαλάκες εθελοντές με τεράστια επιτυχία …

    Δίναμε λεφτά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τους καρκινοπαθείς και αυτά κατέληγαν στις τσέπες της Αλεξίας Μπακογιάννη.

  6. οι πιο γλοιώδης τύποι κατοικούν στο δήμο της Αθήνας , να τους χαίρεστε,

  7. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΤΖΑΚΟ ΒΛΑΚΑΚΟ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΑ ΣΕ ΓΙΟ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ 10 ΜΑΣΣΕΛΕΣ….ΟΞΩΩΩΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΣΑ ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΒΛΑΚΑΚΟ ΦΑΝΑΤΙΚΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ…

  8. Δοκιμάσαμε και τον ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ και είδαμε τι έκανε , μην τα ονοματίσω …….., κάποτε το 1981 στην μεγάλη και πρώτοι νίκη του Παπανδρέου τότε νέοι είμαστε όλο χαρές και πανηγύρια , κάποια μέρα που πήρα ταξί για δουλειά και συζητούσα περί της νέας πολιτικής κατάστασης ,με τον κάποιας ηλικίας οδηγό τότε μου είπε ένα σοφό λόγο , παιδί μου να ξέρεις ότι αυτοί οι νέοι πολιτικοί είναι σαν τις πεινασμένες μύγες γιατί δαγκώνουν πολλή και δυνατά και μέχρι να τους συνηθίσουμε θα πονέσουμε , οι άλλοι ήσαν χορτάτοι και ο πόνος ήταν λιγότερος .
    Μπορεί κανείς σας να μου βρει μύγα να μην μας τσιμπάει …….

  9. Χειλαδάκη,
    Η Ντόρα Μπακογιάννη παντρεύτηκε τον Παύλο, γιό ενός φτωχού παπά, από χωριό της Ευρυτανίας, που μετανάστευσε στην Γερμανία γιά να ζήσει. Εκεί ο Παύλος εργάσθηκε σκληρά, σπούδασε και πρόκοψε. Αγωνίστηκε κατά της ξενόδουλης χούντας, που εσύ επαινείς σε κάθε ευκαιρία.
    Η δράση του αυτή ενόχλησε βέβαια τους μισανθρώπους συντρόφους σου άλλου άκρου και τον δολοφόνησαν.

    Τώρα σου φταίνε και τα παιδιά του!
    Λίγη ντροπή!

  10. Έχω μιά ευχή γιά σένα ζηλόφθονα κύριε Χειλαδάκη.
    Κάποιος δικός σου νάναι το επόμενο θύμα κάποιου άλλου φονιά τύπου Κουφοντίνα μπας και μάθεις να σέβεσε τον πόνο των παιδιών του Π. Μπακογιάννη που σε νηπιακή ηλικία έχασαν τελείως άδικα τον πατέρα τους από το χέρι του μισανθρώπου δολοφόνου που εσύ τώρα έμμεσα δικαιώνεις.

Comments are closed.