Κρούσματα ψώρας και δυσωδία στα αστυνομικά τμήματα Ρέντη και Μοσχάτου

Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Πειραιά υποστηρίζει πως «η ίδια εικόνα επικρατεί και στα κρατητήρια των ιδίων υπηρεσιών με αποτέλεσμα από τον Ιανουάριο του 2019 να έχουν προσβληθεί
από μεταδοτικές μολυσματικές ασθένειες (ψώρα) ήδη πέντε κρατούμενοι στο Α.Τ Μοσχάτου-Ταύρου».
Με προσωπική εργασία και καθαριστικά υλικά από τα σπίτια τους προσπαθούν οι αστυνομικοί των αστυνομικών τμημάτων Μοσχάτου- Ταύρου και Αγίου Ιωάννη Ρέντη, να διατηρήσουν καθαρούς τους χώρους, χωρίς όμως να το καταφέρνουν.

Όπως καταγγέλλουν οι δυσοσμία και η σκόνη βρίσκονται παντού. Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Πειραιά υποστηρίζει, παράλληλα, πως «η ίδια εικόνα επικρατεί και στα κρατητήρια των ιδίων υπηρεσιών με αποτέλεσμα από τον Ιανουάριο του 2019 να έχουν προσβληθεί από μεταδοτικές μολυσματικές ασθένειες (ψώρα) ήδη πέντε κρατούμενοι στο Α.Τ Μοσχάτου-Ταύρου. Το ζήτημα έχει εξελιχθεί σε ιδιαίτερα σοβαρό καθώς στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Μοσχάτου-Ταύρου έχουν φιλοξενηθεί από τον Ιανουάριο του 2019 περίπου διακόσιοι δύο κρατούμενοι».

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί τονίζουν πως έχουν κρούσει εδώ και μήνες τον κώδωνα του κινδύνου για το θέμα και καταλήγουν υποστηρίζοντας πως, «βιώνουμε το Μεσαίωνα στον οποίο έχουμε περιέλθει όλα αυτά τα χρόνια εκτιθέμενοι σε κίνδυνους ενώ αγωνιζόμαστε για τα αυτονόητα. Απαιτούμε άμεσες λύσεις για την προστασία των Αστυνομικών αλλά και των πολιτών που προστατεύουμε καθημερινά από κάθε κίνδυνο. Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2019 να διεκδικούμε ακόμη καθαριότητα και ανθρώπινες συνθήκες υγιεινής».

lawandorder.gr

loading...

2 thoughts on “Κρούσματα ψώρας και δυσωδία στα αστυνομικά τμήματα Ρέντη και Μοσχάτου

  1. ΜΟΝΟΟΟΟΟΟ…. ΣΤΟ…..Α Τ……ΠΕΙΡΑΙΑ……ΣΤΟΝ 3……ΟΡΟΦΟ……ΜΠΟΧΑ………ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.

  2. θεσσαλονικη νοσκομειο δερματικων παθησεων τινγκα απο αφγανους πακιστανουσ και μπαγκλαντεσιανους με ψωρα και κασιδα βρωμανε απο 20 μετρα μακρυα …και πουσαι ακομα μου ειπανε απο την διευθυνση δαυτοι γενιουνται ψωριασμενοι

Comments are closed.