Το ΑΚΚΕΛ και το ΕΠΑΜ άνοιξαν τον δρόμο για εκλογική συνεργασία αντικαθεστωτικών κομμάτων

Η απαίτηση των πολιτών για συνεργασία και συμμαχία των κομμάτων, που είναι αντίθετα με το σημερινό καθεστώς της φτωχοποίησης και των Μνημονίων και αντίθετα στην καταστροφή της πατρίδας μας, άρχισε να γίνεται πραγματικότητα με την ανακοίνωση της συνεργασίας στις επόμενες εθνικές εκλογές, μεταξύ του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) και του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ). Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ κ. Βάκης Τσιομπανίδης και του ΕΠΑΜ κ. Δημήτρης Καζάκης σε κοινή ραδιοφωνική εμφάνιση δημοσιοποίησαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν εκλογικά.

Τα δύο κόμματα δεν είναι τα μοναδικά σε αυτή την εκλογική συνεργασία, διότι υπάρχει συνολικά ένας αριθμός 15 περίπου άλλων κομμάτων τα περισσότερα από τα οποία είχαν συμμετάσχει στις ευρωεκλογές και συγκέντρωσαν ποσοστά κάτω από το 3%. Σταδιακά θα ανακοινώνονται και ονόματα άλλων, όπως επίσης και μεμονωμένων προσωπικοτήτων καθώς η συμμαχία θα εμπλουτίζεται και επεκτείνεται.

Όλα τα κόμματα προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες τόσο πριν από την κρίση των Μνημονίων όσο και κατά τη διάρκεια της κρίσης, όσα δημιουργήθηκαν για να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένους τομείς αδικίας και παρανομίες που δημιουργήθηκαν από τα άνομα συμφέροντα πίσω από τα Μνημόνια.

Η εκλογική συνεργασία θα συνενώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας που δεν έχουν υποκύψει στην βαρβαρότητα που εκπορεύεται από την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των συμφερόντων γύρω από την Τρόικα.

Θα είναι η πρώτη φορά στην Ελληνική πολιτική ιστορία που θα δοθεί στους ψηφοφόρους μία εναλλακτική λύση σε εθνικές εκλογές, η οποία ποτέ πριν δεν είχε τέτοια ποικιλία αλλά και τέτοια ομοιότητα στην αποφασιστικότητα των συμμετεχόντων κομμάτων να λυθεί τελειωτικά το τεράστιο πρόβλημα της διαφθοράς και της ξένης Κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας πάνω σε βάση με ψευδείς αιτίες και εξοργιστικές συκοφαντίες κατά του ελληνικού λαού.

Όπως στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο διαφορετικές κοινωνίες ενώθηκαν κάτω από μία Συμμαχία για να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό, τις Δυνάμεις του Άξονα, έτσι και σήμερα στην Ελλάδα υλοποιούμε μία νέα Συμμαχία κατά του ίδιου Άξονα που σήκωσε κεφάλι, έστω και αν δεν έχει εντελώς την ίδια σύνθεση όπως παλιά.

loading...