«Σπέρνουν» ηττοπάθεια Μπακογιάννη -Σημίτης με επίκληση στα Θεία: «Θεός φυλάξοι – Θα έχουμε νέα Ίμια»

Σε μια περίεργη χρονική σύμπτωση ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης που ευθύνεται για το φιάσκο των Ιμίων, αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη που ευθύνεται για την τότε αποστράτευση του
Στρατηγού Γράψα «ξαναχτυπούν» με δηλώσεις τους για να μειώσουν το ηθικό των ΕΔ και της ελληνικής κοινωνίας.

Την ανησυχία της για τις εξελίξεις με την Τουρκία εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Δεν είναι τυχαία η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στο Καστελόριζο, σε μια στιγμή που είμαστε σε ένα μεγάλο πρόβλημα με την Τουρκία το οποίο δυστυχώς έχει αφεθεί στην άκρη» επισήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι σε μια Ελλάδα που βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, σε μια Ελλάδα που η κυβέρνηση εγκατέλειψε τα ελληνοτουρκικά εδώ και πάρα πολύ καιρό στην τύχη τους, σε μια Ελλάδα η οποία μοιραία ασχολείται με τις εκλογές, αυτή την στιγμή πάρα πολύ κοντά μας υπάρχουν προκλήσεις οι οποίες είναι πρωτοφανείς» υπογράμμισε η κυρία Μπακογιάννη.

«Έχω ζήσει προκλήσεις της Τουρκίας πολλές. Δεν είχε φτάσει ποτέ η Τουρκία σε τόσες δηλώσεις όπως κάνει σήμερα. Δεν είχαν γίνει ποτέ τόσες δηλώσεις για αποφυγή κρίσεως όπως γίνονται σήμερα» συνέχισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών και παρότρυνε όλους: «Σε αυτό το θέμα, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα, οφείλουμε εμείς οι Ελληνες να είμαστε όλοι μία γροθιά».

«Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι μπροστά σε ένα πρόβλημα το οποίο μεγενθύνεται και –Θεός φυλάξοι- δεν ξέρω αν μπορεί να καταλήξει σε μια ανεπιθύμητη, ενδεχομένως και απ’ τις δυο πλευρές, αλλά τυχαία κρίση» ήταν η δραματική προειδοποίηση της Ντόρας Μπακογιάννη.

loading...

2 thoughts on “«Σπέρνουν» ηττοπάθεια Μπακογιάννη -Σημίτης με επίκληση στα Θεία: «Θεός φυλάξοι – Θα έχουμε νέα Ίμια»

  1. Ενωμένοι εγώ και εσύ γιατι;Εσύ με τεράστια περιουσία και παχυλό μισθό και εξασφαλισμένο το σοΐ σού για γενεές 24 ,και εγώ με 500 ευρώ και σπίτι κατασχεμένα,τη μας ενώνει άραγε; Μήπως αν έρθουν οι Τούρκοι μού χαρίσουν και το σπίτι; Λέω π.χ. Τι έχω νά χάσω. Γιατί εδώ και διακόσια χρόνια μάς γαμάτα το κέρατο. Παλιό κουκουλοφόροι προδότες δεξιοί και αριστεροί, και του κόλου τα 9μερα.

  2. Είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ , αυτοί που πολέμησαν γι αυτήν την χώρα για να είσαι σήμερα ελεύθερος και να λες αυτές τις μακακίες , ήσαν και πλούσιοι και φτωχοί και αδικημένοι πολλοί από αυτούς , αλλά πολέμησαν και δεν τα παρέδωσαν με την ΗΛΙΘΙΑ δικαιολογία σου

Comments are closed.