Την παρέμβαση εισαγγελέα για το διαφημιστικό εκατομμύριο της χρεοκοπημένης Νέας Δημοκρατίας ζητά το ΑΚΚΕΛ

             Η παρέμβαση εισαγγελέα είναι απολύτως απαραίτητη μετά από την αποκάλυψη ότι η Νέα Δημοκρατία έχει προπληρώσει ένα ποσό που ανέρχεται περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ για διαδικτυακή διαφήμιση κυρίως μέσω του YouTube.

Το μνημονιακό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που έχει ήδη ένα τεράστιο χρέος πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, πώς κατάφερε να βρει αυτά τα ποσά για να διαφημίσει τί; Ότι θα συνεχίσει την καταστροφή που έκανε μαζί με τις άλλες συμμορίες του ΣΥΡΙΖΑ του ΠΑΣΟΚ και των άλλων βολικών αποκομμάτων γενικής καθεστωτικής χρήσης;

            Τη στιγμή που έχει φορτώσει στον ελληνικό λαό τα δικά της χρέη, δεν είχε τη στοιχειώδη ευαισθησία, έστω και για λόγους δημοσιότητας, να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να μειώσει το χρέος και να μην το φορτώσει και αυτό στις πλάτες του ελληνικού λαού.

            Τα καθεστωτικά κόμματα της Βουλής που εκπροσωπούν λιγότερο από το 50% του εκλογικού σώματος ουσιαστικά είναι ίδια και όμοια. Διαφορετικές φατρίες της ίδιας εγκληματικής συμμορίας που κατευθύνονται από ομοειδείς οργανώσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε άλλες δυτικές χώρες.

Καλούμε τη δικαιοσύνη να ερευνήσει τις πηγές των χρηματοδοτήσεων αυτού του εκατομμυρίου που προπληρώθηκε στο διαδίκτυο για διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας και υποψηφίων της.

loading...