ΗΡΩΙΚΑ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΥΠΕΡ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΝΤΕΛΙΒΕΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Δημητρίου περιορίζει την έρευνα για τον Αγγελή


Εξελιξεις στην υπόθεση Novartis καθώς η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου αποφάσισε να περιορίσει την έρευνα για τις καταγγελίες Αγγελή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά να ερευνηθούν οι μηνύσεις- καταγγελίες των τριών πολιτικών μόνον κατά των Εισαγγελέων Διαφθοράς ενώ δεν στέλνει στην Εισαγγελία Εφετών την παραγγελία Αγγελή για άμεση κατάθεση των Σαμαρά, Βενιζέλου και Αβραμόπουλου. Επίσης δεν στέλνει το έγγραφο Αγγελή για τον περίφημο «Ρασπούτιν».

Ειδικότερα, η έρευνα για τις μηνύσεις Σαμαρά, Βενιζέλου Αβραμόπουλου για τους δικαστικούς και πολιτικούς χειρισμούς στη Novartis, θα ξεκινήσει από την αρχή, αλλά μόνον για το σκέλος που αφορά τις ευθύνες των εισαγγελέων Διαφθοράς και όχι τους πολιτικούς η τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που φεύγει σε λίγες ημέρες, λόγω συνταξιοδότησης έδωσε εντολή για περιορισμένη έρευνα μετά την κίνηση του αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή, να ανασύρει τις μηνύσεις των τριών πολιτικών από το αρχείο, όπου ο ίδιος τις είχε θέσει, και την επανεξέτασή τους στο σύνολο των καταγγελλομένων καθώς όπως υποστηρίζει έχουν προκύψει νέα στοιχεία.

Κατόπιν τούτων η Εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου έδωσε εντολή ανάσυρσης των μηνύσεων και ανέθεσε την υπόθεση στην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασιλική Θεοδώρου.

Όμως το σκέλος που θα ερευνηθεί εκ νέου από το σύνολο των μηνύσεων των τριών πολιτικών είναι μόνον εκείνο για τους εισαγγελείς Διαφθοράς, καθώς το κομμάτι που αφορά την μήνυση του κ. Σαμαρά κατά του πρωθυπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημ.Παπαγγελόπουλου έχει πάει στη Βουλή ήδη,ενώ εκείνο το σκέλος των μηνύσεων κατά των προστατευόμενων μαρτύρων έχει αρχειοθετηθεί από τον προκάτοχο του κ. Αγγελή, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Ωστόσο η κίνηση Αγγελή για ανάσυρση των μηνύσεων των τριών πολιτικών περιλάμβανε και δεύτερο ουσιαστικότερο σκέλος, το οποίο η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν προωθεί. Το δεύτερο σκέλος της κίνησης Αγγελή αφορούσε παραγγελία του προς την Εισαγγελία Εφετών με αίτημα την εξέταση των τριών πολιτικών, να κληθούν δηλαδή να καταθέσουν, και επιπλέον την αποκάλυψη με δικαστικές ενέργειες της ταυτότητας του λεγόμενου "Ρασπούτιν".

Βεβαίως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξή του το Σάββατο στα "Παραπολιτικά", αποκάλυψε πως ο λεγόμενος "Ρασπούτιν" είναι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, τον οποίο έχει και καταμηνύσει πριν από ενάμισι και πλέον χρόνο, προσωπικά.

Ο χειρισμός εκ μέρους της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου εκ των πραγμάτων περιορίζει την έρευνα για το περιεχόμενο των μηνύσεων των τριών πολιτικών μόνον για τυχόν ευθύνες των εισαγγελέων Διαφθοράς, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει να προκαλέσει αντιδράσεις.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/novartis-i-xeni-dimitrioy-periorizei-tin-ereyna-gia-i-aggeli

https://dexiextrem.blogspot.com/2019/06/blog-post_224.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FRnkws+%28%CE%94%CE%B5%CE%BE%CE%AF+%CE%95%CE%BE%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BC%29

loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

 1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΟΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΝ ΕΤΗ 2019 ΝΑ ΓΙΝΟΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

  ΤΟΣΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟΣΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΙΑ?

  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΧΕΤΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΗΣΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΑΜΙΩΜΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ....ΤΙΙ? ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΙΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΣ ΛΗΣΥΟΔΙΚΑΣΤΗΣ Η ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ? ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα το δηλώνω πάντα
  ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟYΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή