Το ΑΚΚΕΛ καταγγέλλει την απάτη του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα με το «Αγροτικό Κόμμα» που «έκοψε» ο Άρειος Πάγος

«Πολιτική Αλητεία» είναι η ηπιότερη έκφραση που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να περιγράψουμε την εξαπάτηση που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο απερχόμενος πρωθυπουργός Τσίπρας, να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Αγρινίου τον αυτοχαρακτηριζόμενο πρόεδρο του Αγροτικού Κόμματος, ενός κόμματος-φάντασμα, το οποίο αφενός μεν έχει να λάβει μέρος σε εκλογές πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (!!!) και αφετέρου πρόσφατα στις Ευρωεκλογές ο Άρειος Πάγος ακύρωσε την οποιαδήποτε συμμετοχή του, λόγω της ουσιαστικής ανυπαρξίας του.

Το καθεστωτικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει συμβάλει στην καταστροφή της Αγροτικής Παραγωγής, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά αποτελεί πολιτική αλητεία να θέλει να εκμεταλλευτεί την ψήφο του Αγροτικού κόσμου με τέτοιου είδους τεχνάσματα.

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό αγροτικής βάσης κόμμα, που λειτουργεί νόμιμα και ξεκίνησε έχοντας ως βάση τον αγροτικό κόσμο και την υπηρεσία στην πρωτογενή παραγωγή τροφίμων. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι περιορίζεται μόνο σε αυτόν το τομέα αλλά επεκτείνεται σε όλους τους τομείς διακυβέρνησης ενός κράτους και υπηρεσίας όλων των πολιτών.

Τονίζουμε ότι η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα να χρησιμοποιήσουν τον αγροτικό κόσμο ως εργαλείο με την παραμονή τους στην εξουσία, αποτελεί μία από τις καλύτερες αποδείξεις για το τεράστιο δυναμικό που έχει ο Αγροτικός κόσμος σε σημείο που τέτοια καθεστωτικά αποστήματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθούν να τον εκμεταλλευτούν. Εμείς γνωρίζουμε τη δύναμη που έχει ο αγροτικός κόσμος για να γίνει η κινητήρια δύναμη ανάπτυξης στην Ελλάδα και καλούμε όλους τους αγρότες και όχι μόνο, να στηρίξουν το ΑΚΚΕΛ στις ερχόμενες εκλογές δίνοντας ένα μάθημα στους αρχιτέκτονες της πολιτικής αλητείας.

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943 077 470, [email protected]

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

14/6/2019

loading...

1 thought on “Το ΑΚΚΕΛ καταγγέλλει την απάτη του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα με το «Αγροτικό Κόμμα» που «έκοψε» ο Άρειος Πάγος

  1. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ… ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΚΟΜΜΑ…. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ….. ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….

Comments are closed.