ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά

Απίστευταδημοσιεύματαπαρουσιάζουν τη νέα Κυβέρνηση Μητσοτάκη ως ουρά της προηγουμένης, με ένα συνονθύλευμα βουλευτών και περαστικών απέξω της Βουλής και πάλι. Με ένα αντιδημοκρατικό προφίλ Κυβέρνησης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποβαθμίζει τη δημοκρατία και τις εθνικές εκλογές, καθόσον άλλους θα ψηφίσει ο λαός και άλλοι θα τον κυβερνήσουν όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται έγκυρα.

Η επόμενη μέρα της ευημερίας και της δημοκρατίας της Ελλάδας που η πλειοψηφία περιμένει δυστυχώς απομακρύνεται και πάλι. Το βαθύ Κράτος δείχνει να έχει τους ολιγάρχες του και να ελέγχει την εξουσία διακομματικά καθιστώντας την ψήφο του λαού περιττή. Βούλγαροι και Ρουμάνοι θα συνεχίσουν να προπορεύονται του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ξεκούραση του καθεστώτος Τσίπρα και ανάληψη της ελίτ μέσα από μία ελεγχόμενη Κυβέρνηση με τους περιβόητους “τεχνοκράτες”. Σαν να μην πέρασε μία νύχτα από τους τεχνοκράτες του κ.Σημίτη που διέλυσαν και υποθήκευσαν την Ελλάδα για έναν αιώνα με τα εγκλήματα τους ατιμωρητί.


Δυστυχώς, το πολιτικό σύστημα απολύτως ελεγχόμενο από τους διακινητές ανθρώπων, εμπορευμάτων και κυρίως της ενημέρωσης μέσα από διάτρητα μέσα αδυνατεί να συνδεθεί με τη βούληση του λαού. Κλεισμένο στα σαλόνια τις ελίτ και τα ακριβά κολέγια αριστεροί και δεξιοί σωτήρες μετατρέπονται σε γατάκια της Μαντάμ “Ο” και εξυπηρετητές των μεταφορέων παγκοσμίως, με τραίνα και βαπόρια. Τα ναυπηγεία να υπάρχουν, να γίνονται οι απαραίτητες επισκευές, φορτώσεις και εκφορτώσεις.

Η Ελλάδα το Κράτος προτεκτοράτο της Γερμανίας και γέφυρα στην παγκόσμιο οδό του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος οδεύει στον αφανισμό της, όπως ακριβώς η χαμένη Μακεδονία μας. Μετρημένες οι μέρες εξουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη χωρίς τη λαϊκή νομιμοποίηση της Κυβέρνησής του.

Κρίμα, Κυριάκο! Έτσι δεν θα φτιάξεις Κράτος. Απλά ένα ελαιοχρωματισμό της φτώχειας και πάλι στην ψόφια δημοκρατία μας που αδυνατεί να εκλέξει “τεχνοκράτες” γιατί απλά παιδεύεται στο ψέμα κα το παραμύθι. Έτσι γεννήθηκε, έτσι θα πεθάνει στον 21ο αιώνα, αν δεν υπάρξει ένα αληθινός ηγέτης της δημοκρατίας, επιτέλους…

Υ.Γ. Αφού οι εκλογές είναι άνευ ουσίας και οι Υπουργοί ήδη ορισμένοι γιατί να χάνουμε το μπάνιο της 7ης Ιουλίου 2019, κ.Μητσοτάκη, για να μας ανακοινώσει η Μαντάμ “Ο” την Κυβέρνηση την επαύριο. Αυτό δεν είναι δείγμα ελάχιστου σεβασμού στους ψηφοφόρους.

loading...