«Γυαλιά καρφιά» στο Αριστοτέλειο – Πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος

Αντιμέτωποι με την εικόνα πυροσβεστήρων αδειασμένων στο δάπεδο, συνθημάτων γραμμένων στους τοίχους και υπολειμμάτων από χρήση ναρκωτικών ήλθαν το πρωί καθηγητές και υπάλληλοι
στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

“Τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή κάποιοι διέρρηξαν μια εξωτερική πόρτα της Πολυτεχνικής Σχολής και έκαναν πολλές ζημιές, που δεν έχουν εκτιμηθεί πλήρως ακόμη” δήλωσε ο κοσμήτορας της Σχολής, καθηγητής Κωνσταντίνος Κατσιφαράκης, εκφράζοντας προβληματισμό για το ότι έχουν αυξηθεί τέτοια περιστατικά και σημειώνοντας ότι για την αποκατάσταση των ζημιών “θα πληρώσει -και πάλι- ο Έλληνας φορολογούμενος”.

“Δυστυχώς δεν μπορούμε να μιλάμε για πυρασφάλεια, σε έναν τόσο ευαίσθητο χώρο, όταν συμβαίνουν τέτοιοι βανδαλισμοί”, εξήγησε, αναφερόμενος στο -για πολλοστή φορά- άδειασμα πυροσβεστήρων, προσθέτοντας ότι “ταλαιπωρήθηκαν και πάλι τα μέλη των συνεργείων καθαριότητας, που έκαναν μεγάλη προσπάθεια, για να μπορούν να είναι οι χώροι κατάλληλοι για τη διεξαγωγή των εξετάσεων”.

Σχετικά με το περιεχόμενο των συνθημάτων που ανέγραψαν οι εισβολείς στους τοίχους ο κοσμήτορας παρατήρησε ότι “στόχο είχαν να εμποδίσουν τη φύλαξη της Σχολής και να επιβάλουν τη δική τους εξουσία, αδιαφορώντας για τους φοιτητές, τους εργαζόμενους και την περιουσία του ελληνικού λαού και διευκολύνοντας τη χρήση ναρκωτικών -βρέθηκαν υπολείμματα χρήσης σε κάποια σημεία”.

Ο κ. Κατσιφαράκης διευκρίνισε ότι το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία σε χώρους της Σχολής -και με την υποστήριξή της- δύο εκδηλώσεις με συμμετοχή φοιτητών, οι οποίες τελείωσαν γύρω στις 10 το βράδυ, εκτιμώντας ότι “οι δράστες, ακόμη και αν είναι φοιτητές, έχουν μικρή σχέση με την Πολυτεχνική Σχολή” και “σε κάθε περίπτωση, έχουν απέναντί τους, εκτός από τη Διοίκηση του Πανεπιστημίου, τη συντριπτική πλειοψηφία της Πανεπιστημιακής κοινότητας”.

loading...

3 thoughts on “«Γυαλιά καρφιά» στο Αριστοτέλειο – Πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος

  1. Τώρα;…, Πρώτη φορά είναι;… Εδώ καί 45 χρόνια πληρώνει ο Μ@λ@κ@ς ο Έλληνας φορολογούμενος καί καλά να πάθει τέτοιος καραγκιόζης που είναι!…. Η δημοκρατία καί τά πανεπιστημιακά άσυλα των αλητών τον μαράνανε!…. Κανένας Δεν κάθισε να υπολογήσει καί να ενημερώσει τον ηλίθιο τον φορολογούμενο ότι, το κόστος για την αποκατάσταση των καταστροφών που έχουν γίνει τα τελευταία 45 χρόνια, στα Κωλοτεχνεία, στα άλλα Πανεπιστήμια καί σε τόσα άλλα δημόσια καί ιδιωτικά κτήρια, από τους έμμισθους αριστερομπαχαλάκηδες, ως χρήμα, ξεπερνάει τρείς φορές το χρέος της Χώρας μας!….. ΑΙΣΧΟΣ!… ξεδιάντροποι ''δημοκράτες'' καί ''δημοκράτισες'', καταστροφείς του Έθνους καί της Πατρίδος!!!… Στο διάβολο όλοι σας!… ΖΗΤΩ Η 21-η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967!!!…… …Ε.

  2. Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε αυτές τις εγκληματικές συμμορίες;
    Μέχρι πότε τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και ειδικά οι πανεπιστημιακοί χώροι θα γίνονται άντρα εγκληματιών;

  3. Ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι οι "Αρχες" θα πρεπει να ελεγχονται οταν απαιτειται για το αδικημα της Κακουργηματικης Απιστιας.Εαν υπηρχαν εισαγγελεις θα μπορουσαν να στειλουν στο ακροατηριο ολους αυτους τους κρατικους παραγοντες που δεν σεβονται και δεν προστατευουν τους φορους των πολιτων. ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ για παραδειγμα τους παρανομους "αντεξουσιαστες"να βιαιοπραγουν να σπαζουν και να ρημαζουν την περιουσια του λαου(τους φορους δηλαδη της ελευθερης οικονομιας μη γελιομαστε!) να απειλουν, να βριζουν τους διερχομενους και να παρανομουν τοσο καιρο με τοσο θρασος και με τετοια εκκωφαντικη ατιμωρησια???Πως και γιατι γινεται αυτο????Οταν ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν συμβαινει κατι τετοιο σαυτη την εκταση??Και οταν ειναι οφθαλμοφανες οτι απαξ και αποφασισθει η συλληψη των βανδαλων αυτη μπορει να γινει με πολυ ανεση και χωρις κινδυνο για τις αρχες που πληρωνονται να κανουν την δουλεια τους αλλα κωφευουν!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ!!!Ενω εχουν την δυνατοτητα (για την ακριβεια την παραεχουν) δεν το κανουν ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ.Προκειται για απαραδεκτη ανοχη στην παραβατικοτητα και εγκληματικοτητα που στην καλυτερη περιπτωση μπορει να διαβαστει και ως εγκληματικη αμελεια για να μην πω υποθαλψη.

Comments are closed.