Προς ΝΔ . Ή δεσμεύεστε ότι θα καταργήσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών ή ξεχάστε την αυτοδυναμία , εάν πρωτέψετε .

΄Η δεσμεύεστε έστω ότι , εάν αλλάξουν οι γεωπολιτικές συνθήκες που όρισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών και η αξία της έτσι , δεν θα αξίζει ούτε το χαρτί που εγράφη , εσείς ΑΜΕΣΑ θα την ακυρώσετε για το συμφέρον της χώρας ; είτε , θα κλείσει σε 2,5 χρόνια και ο δικό σας κύκλος , για
να αναλάβουν οι  Έλληνες Πατριώτες που θα περιμένουν.

Αρχές Οκτωβρίου 2018 είχαμε μέσω διαδικτύου κυρίως , με κραυγές απόγνωσης προειδοποιήσει , «Η συμφωνία των Πρεσπών βλάπτει σοβαρά το Κυπριακό κι ανοίγει το δρόμο , τα Βαλκάνια να γίνουν η νέα Συρία »

Τι βλέπουμε σήμερα ;  Πόσο βοηθάει στα Ελληνοτουρκικά και στην επίθεση που δέχεται η Κύπρος μας από την Τουρκία , η Γερμανία και οι ΗΠΑ , οι χώρες  που επέβαλαν την μετονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεντόνια »; …. έτσι να τη λέμε !!!

Κύριε Μητσοτάκη , δεν μπορείτε προφανώς  να κρύψετε την ανακούφισής  σας , από το γεγονός ότι το ΣΥΡΙΖΑ ¨έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά ¨ στο σοβαρότερο ίσως γεωπολιτικό θέμα  τα τελευταία χρόνια .

Μάθετε λοιπόν όλοι σας ,  ότι , η κοινή γνώμη απέκτησε πλέον , γνώμη και δύναμη και μπορεί  ανά πάσα στιγμή , να επιβάλει αυτά που ορίζει με την σοφία της .

Η κοινή γνώμη πλέον , συγκροτεί ¨Συμβούλιο  Εθνικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής ¨ ,  όταν το κρίνει , έχει ενεργό Τομέα ¨Πολιτικής Επιθεώρησης ¨  και γενικά μια δομή , που θα ζήλευε και το πιο οργανωμένο Ελληνικό Υπουργείο.

Τι ζητάμε λοιπόν , όλοι εμείς η κοινή γνώμη …απ όλους  εσάς που ζητάτε ξανά την ψήφο μας ;

Να αφήσετε τα παραμύθια για το ποιος έχει την καλύτερη συνταγή για την Οικονομία . Όλοι στο ίδιο καταλήγετε απλά , αρχίζετε από άλλη βάση για να μας κρατάτε απασχολημένους  .Άλλωστε ,τι αυτονομία έχετε όταν , το 75% όλων των αποφάσεων που μας αφορούν λαμβάνονται  από την ΕΕ ;

Μια ΕΕ που αυτό -καταργήθηκε στις 20 Ιουνίου 2019 με την αδυναμία της να αποβάλει από την εδαφική της Κυριαρχία την Τουρκία , κάνοντας τις ΗΠΑ να ¨χοροπηδάνε από χαρά ¨

Τοποθετηθείτε λοιπόν  ΤΩΡΑ , για να μην σας ζητάει πάλι αύριο ο λαός δημοψήφισμα , στα κρίσιμα Εθνικά θέματα .

Τοποθετηθείτε ΤΩΡΑ για να αποφασίσει ο λαός και να σας οδηγήσει με την μεγαλύτερή του σοφία .

Τοποθετηθείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!

Τι ΑΚΡΙΒΩΣ θα  κάνετε με την συμφωνία των Πρεσπών ;

Θα επιμεληθείτε την αυστηρή τήρηση των όρων της (όποιος κυβερνήσει ή συγκυβερνήσει )  , όπερ σημαίνει ότι την αποδέχεστε ως , και με τον τρόπο , που υπεγράφη ;

Θα την καταγγείλετε ως παράνομη αλλά , θα ζητήσετε μια άλλη , με το ίδιο όνομα ;

Θα την ακυρώσετε ως παράνομη , και αντιβαίνουσα στους κανόνες τους διεθνούς δικαίου και του δικαίου τέτοιων συμφωνιών ;

ΤΙ;

Όσο υποτιμάτε το πόσο καταλυτικό είναι το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών , που παραμένει ανοικτό , για το εκλογικό αποτέλεσμα .

Όσο αποφεύγεται να τοποθετηθείτε , όσο μας απασχολείτε με οικονομικά και σενάρια πολέμου κ.α , για να ξεχάσουμε και , κατά εσάς , να μη θυμηθούμε ώστε να κρίνουμε μα βάσει τα δεδομένα που εσείς θέλετε  , τόσο περισσότερο θα εκπλαγείτε από το εκλογικό αποτέλεσμα !

Γι αυτό , να μας ευγνωμονείτε  γι αυτήν μας εδώ την υπόμνηση

Τι προτείνουμε ;

Να εφαρμοστεί σε όλα ΑΚΡΙΒΩΣ  η υφιστάμενη Συμφωνία των Πρεσπών  , με μια πολύ μικρή αλλαγή όμως , να εξαλείψετε  το όνομα «Βόρεια Μακεδονία »

Υπόψη:

Κ. Δώρας Αναγνωστοπούλου δημοσιογράφο συντονίστρια του debate που θα διεξαχθεί στην ΕΡΤ , όποτε διεξαχθεί  , κ Αντώνη Σρόιτερ (Alpha), Στεφανίας Μουρελάτου (Ant1), Έλλης Στάη (Open TV), Σίας Κοσιώνη (ΣΚΑΪ) και  Μάρας Ζαχαρέα (Star)

Θα σας παρακολουθούμε !

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης) 

loading...

3 thoughts on “Προς ΝΔ . Ή δεσμεύεστε ότι θα καταργήσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών ή ξεχάστε την αυτοδυναμία , εάν πρωτέψετε .

  1. Prota katargisi tis symfonias ton prespon kai meta psifous se aftous pou tha tin katargisoun.Theloume prakseis,oxi logia kai yposxeseis.

  2. H πιο σωστή λύση είναι να μη δοθεί εμπιστοσύνη και αυτοδυναμία στον Υποκριτή Κυριάκο, που το μόνο ενδιαφέρον του είναι να γίνει και αυτός Πρωθυπουργός,
    Αν είχε σκοπό να ακυρώσει τη Συμφωνία θα το είχε προ πολλού ανακοινώσει, τώρα το μόνο που κάνει είναι να τα μασάει, λοιπόν προσοχή στις ψεύτικες υποσχέσεις του,
    και μην ξεχνάτε , η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσαν όταν καταστρέφετο η Ελλάδα, τώρα οι ίδιοι θα τη Σώσουν, μη μας τρελάνουν,

Comments are closed.